ΙΣΩΣ οι ΓΑΐΔΑΡΟΙ να έχουν πιο πολύ μυαλό! Τούς χαρίζουν χρυσό Γαΐδαρο και τον κοιτάζουν στα δόντια ! Ο ξεπεσμός των πολιτικάντηδων!

Τα έχω πάρει άγρια στο κρανίο με την τελευταία ψηφοφορία στην Βουλή και εξηγούμαι με λίγα λόγια ντόμπρα και σταράτα και απευθύνομαι σε όλους τους χαραμοφάιδες του Ελληνικού Κοινοβουλίου που πίνουν και τρώνε εις βάρος του Ελληνικού λαού και παίζουν ταμπούρλο στις πλάτες μας,  να δέσουν θηλιά στον λαιμό τους και να κρεμαστούν στην οροφή της Βουλής!
ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους πολιτικούς και πολιτικάντηδες και τα κόμματα της αντιπολίτευσης πού δεν ψήφισαν( με το ΟΧΙ ή με το ΠΑΡΩΝ )την συμφωνία της Μεγάλης δωρεάς τού Ιδρύματος “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” για την κατασκευή Παιδιατρικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Θεσσαλονίκη!
Και η δικαιολογία είναι το ότι θα διέπεται από  νομικό πλαίσιο Ιδρύματος  Ιδιωτικού δικαίου  και όχι δημοσίου!
Τι θέλετε ρε διπλορούθουνα χαϊβάνια;  να μην υπάρχει έλεγχος και να γίνει ξέφραγο αμπέλι τού κάθε κομματάρχη και ρεμπεσκέ όταν κατά λάθος ψηφίσει ο Ελληνικός λαός άχρηστους και αγύρτες μετά από παραπλάνηση με ψέματα;
Μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ψήφισαν την συμφωνία και μπράβο τους γιατί δεν πρέπει να απαξιώνουν τους δωρητές και ευεργέτες ιδιώτες της πατρίδας μας και όχι μόνον… και μάλιστα πρέπει οπωσδήποτε να δοθούν και κάποια κίνητρα, ειδικότερα στους ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΔΕΣ και ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ για να φέρουν τα γραφεία και τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα και γιατί όχι να εξαπλωθούν ακόμη και  στις ιδιαίτερες πατρίδες τους,  σήμερα μάλιστα όπου πλέον είναι δυνατόν με την νέα ηλεκτρονική τεχνολογία και το διαδίκτυο !
Δεν είναι δυνατόν η Ελληνόκτητη Ναυτιλία να είναι πρώτη παγκοσμίως  σε χωρητικότητα  και να μην φέρουν τα πλοία της  την Ελληνική Σημαία ενώ τα περισσότερα γραφεία τους να είναι στην Αγγλία!
Πιστεύω ότι είναι καιρός να επαναπατριστούν!
Καλά, το ΚΚΕ γνωρίζουμε ότι απεχθάνεται την ιδιωτική πρωτοβουλία και ανάπτυξη και θέλει Κολεκτίβα και όταν ακούν ιδιωτικό τομέα και επιχειρηματικότητα, βγάζουν στο δέρμα τους καντήλες (φουσκάλες) κοινώς φλύκταινες…. που εάν είχαν ζήσει και βιώσει σε Κολεκτίβα, όπως τελευταία αναφέρεται σε αρχεία και ντοκουμέντα της Σοβιετικής Ένωσης και όσα μας έχουν εξιστορήσει παλαιοί ναυτικοί  που έχουν μείνει τα χρόνια εκείνα σε λιμάνια της Ρωσίας,  θα τραβάτε τις τρίχες του κεφαλιού σας από την φτώχεια που περνούσαν, την μιζέρια και την κακομοιριά!
Αλλά όλα τα άλλα κόμματα, της αντιπολίτευσης ακροαριστερόστροφης και ακροδεξιόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας,  γιατί δεν ψήφισαν την συμφωνία;  Αλλά ξέρουν μόνο, κάθε μέρα να αραδιάζουν Μπαρούφες για την δημόσια Υγεία και τα Νοσοκομεία που δεν επαρκούν ή προτείνουν επίταξη των ιδιωτικών κλινικών και Νοσοκομείων !
Για κοιτάξτε, όλοι σας χαραμοφάηδες, την ιστορία όλων των Νοσοκομείων της Ελλάδας μας από ποιους και πότε έχουν κατασκευαστεί και θα διαπιστώσετε ότι το 90 % είναι δωρεές από Ευπατρίδες και ευεργέτες!
Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ που λέει “Σιγά μην δεχόμαστε κάθε Ιμπεριαλιστικό, Καπιταλιστικό Γαΐδούρι που μας χαρίζουν” και ” δεν πάν νάχει όχι χρυσά, αλλά και διαμαντένια δόντια ” !
Έχω να τους πω ότι δεν είναι άξιοι ούτε το μυαλουδάκι, αυτών των άκακων και εργατικών τετράποδων, να έχουν!
Εάν νομίζετε ότι με το ΠΑΡΩΝ ή το ΟΧΙ  τα κόμματα και οι οπαδοί σας θα συσπειρωθούν είστε γελοίοι και εκτός πραγματικότητας γιατί φαίνεται καθαρά ότι είστε καιροσκόποι και κοιτάζετε την τσέπη σας και την πολυθρόνα σας χωρίς να αφουγκράζεστε τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών!
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και να είστε σίγουροι ότι πλέον οι Έλληνες πολίτες και μυαλό έχουν και νοημοσύνη και δεν είναι ΓΑΐΔΑΡΟΙ χωρίς μυαλουδάκι όπως εσείς, γιατί αυτά τα άκακα ζώα μαθαίνουν τις καθημερινές διαδρομές που έχουν να κάνουν και εάν τα αφήσουμε μόνα τους βρίσκουν το δρόμο τους!
Εσείς δυστυχώς και τον δρόμο έχετε χάσει αλλά και τον μπούσουλα!
Εύχομαι στο μέλλον καλά μυαλά!
Καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης με Υγεία και Χαρά και προπαντός ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ!
Χίος 4 Φεβρουαρίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.