“Και ο Άγιος φοβέρα θέλει” – Άρθρο του Λευτέρη Πυκνή

Κατά την ρήση και την παροιμία…. ” Και ο Άγιος φοβέρα θέλει “! Δεν είναι δυνατόν ένας ανύπαρκτος και ξεχαρβαλωμένος στρατός που οι περισσότεροι αξιωματικοί είναι στην φυλακή να αντιμετωπίσει την οργανωμένη και ετοιμοπόλεμη δύναμη των Ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδας!

Φάνηκε αμέσως με την σθεναρή αντίδραση και επαγρύπνηση όλων των όπλων της χώρας μας.
Μόλις τα πλοία του πολεμικού Ναυτικού απλώθηκαν στα θαλάσσια σύνορα μας και βγήκαν στις επάλξεις των συνόρων όλες οι ένοπλες Δυνάμεις μπήκε αμέσως στο καβούκι του γιατί κατάλαβε πολύ καλά ότι η σημερινή Κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι Στρατηγοί της Ελλάδας δεν αστειεύονται και είναι αποφασισμένοι για σύγκρουση με θάρρος και ομοψυχία όλου του Ελληνικού λαού!

Η σθεναρή αντίσταση και συσπείρωση όλων των πολιτικών παρατάξεων γύρω από την κυβέρνηση έδωσαν ένα Μεγάλο και ξεκάθαρο μήνυμα στον Σουλτάνο που το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει τελείως από τα όρια της λογικής με όλες τις προκλητικές ενέργειες στην ανατολική Μεσόγειο και στά σύνορα μας χερσαία και θαλάσσια καθώς και από αέρος που καθημερινά παίζει με την φωτιά!
Μόλις τα βρήκε σκούρα αμέσως άλλαξε πλεύση διά της απόσυρσης όλων των προκλητικών σχεδίων και άρχισε την οπισθοχώρηση και ζητά διάλογο και συνεννόηση για την λύση των διαφορών που ενώ είναι μόνο ο καθορισμός της ΑΟΖ αυτός γυρεύει λαγούς και πετραχήλια!

Βέβαια είχε πάρει το μεγάλο του μάθημα στον Έβρο και κατάλαβε ότι ο Μητσοτάκης και οι Στρατηγοί της Ελλάδας δεν αστειεύονται και δεν παίζουν με τα Εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα μας!
Εκτονώθηκε με την μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε Τζαμί και έδειξε στους φανατικούς οπαδούς και υπηκόους του ότι έχει δύναμη!

Η τρέλα βέβαια πάει στα βουνά και γι’αυτό δεν χρειάζεται να του έχουμε καμιά εμπιστοσύνη με σθένος , θάρρος και αυτοπεποίθηση! Μόνο όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι ενάντια σε οποιαδήποτε απειλή κατορθώνουν την επιτυχία σε όλους τους τομείς! Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά!
Καλό απόγευμα!
Χίος, 28 Ιουλίου 2020 
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.