Καλά είναι το λιβάνισμα, το γλείψιμο από κάποιους που ασχολούνται στο χώρο των ΜΜΕ προς τους ηγέτες του νησιού μας

Κάποιοι στο χώρο των ΜΜΕ στο νησί μας για εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους και τις ανάγκες τους γίνονται επικίνδυνοι για τον τόπο, τους πολίτες, τον επαγγελματικό χώρο που κινούνται και ειδικότερα για τους πολιτικούς.

Το γλείψιμο, η ρουφιανιά, το λιβάνισμα έχουν κάποια όρια. Από εκεί και πέρα καταντάνε γραφικοί και γελοίοι.

Σε αυτά όλα κάποιος πρέπει να βάλει φρένο. Αυτοί οι δυστυχισμένοι και αποτυχημένοι επαγγελματίες που κινούνται, επαναλαμβάνω, στο χώρο των ΜΜΕ, με τον σκάρτο χαρακτήρα τους, δουλεύουν εις βάρος των άλλων επιχειρήσεων.

Ασφαλώς, επειδή έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά πιέζουν, εκβιάζουν πολιτικούς και τους αναγκάζουν να παρανομούν και να εκταμιεύουν χρήματα του ελληνικού δημοσίου, να τα πετάνε, στηρίζοντας τους έτσι να κρατηθούν έστω για λίγο, επαγγελματικά στη ζωή, αφού δεν είναι σε θέση να πάρουν φορολογική, ασφαλιστική ενημερότητα, διότι είναι τεράστια τα ύψη των οφειλών τους προς το δημόσιο.

Ο κάθε υπουργός που παραβιάζει το νόμο που ισχύει για όλους τους πολίτες, πώς μπορεί να εκταμιεύει χρήματα από το Υπουργείο του και να τα δίνει σε αυθαίρετα κτίρια, τα οποία στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι παράνομα; Για τα οποία έχει καταπατηθεί δημόσια, δημοτική, εκκλησιαστική, κρατική περιουσία; και που στο παρελθόν υπηρεσίες του ίδιου του Υπουργείου, αυτά τα κτίρια τα είχαν βγάλει ακατάλληλα προς χρήση;

Εμείς, δεν θα το αφήσουμε έτσι, θα προχωρήσουμε στους ελεγκτές του κράτους να ελέγξουν πόσο νόμιμα δίνονται αυτά τα χρήματα σε κάποιους εκβιαστές της χώρας μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.