Τί το λες και δεν το κάνεις!

Τί το λέτε και αργείτε να το υλοποιήσετε; Γιατί αυτές οι παλινωδίες;
Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί οικονομικών και εργασίας σέβομαι τον φόρτο εργασίας σας και είμαι ευτυχής που ευρίσκομαι στο φιλελεύθερο χώρο της κεντροδεξιάς παράταξης, αλλά υπάρχει και ένα αλλά , που δημιουργεί αμφιβολίες και φόβους και μεγάλη αναστάτωση στους χιλιάδες συνταξιούχους που περιμένουν τα αναδρομικά τους!
Εδώ και μήνες γίνεται δημοσιοποίηση ότι θα δοθούν τα αναδρομικά από την παρακράτηση των συντάξεων παρελθόντων ετών!
Ξεκινήσατε να λέτε ότι θα καταβληθούν την μία στις αρχές Σεπτεμβρίου την άλλη στα μέσα μετά στο τέλος Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία στις 14 Οκτωβρίου ή στο μέσον μέχρι της 17-18 Οκτωβρίου και έχουμε φθάσει στις τελευταίες ανακοινώσεις ότι θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων συνταξιούχων μαζί με τις συντάξεις του Νοεμβρίου και την ίδια στιγμή πάλι ότι θα πιστωθούν σε χωριστό κωδικό!
Γιατί αυτές οι παλινωδίες κύριοι Υπουργοί;
Μήπως προσπαθείτε να βρείτε τρόπους φορολογίας ή όπως λένε φοροτεχνικοί λογιστές ότι θα πρέπει να κάνουμε συμπληρωματική δήλωση επειδή τα ποσά αυτά ανοίκουν σε παλαιές οικονομικές χρήσεις και τρέχα γύρευε και Νικολό καρτέρι για να μας βγάλετε έξω από τα ρούχα μας;
Εγώ πάντως θα σας πω αυτά που λέει μια παροιμία : ” Όπου αργούν οι πραματευτές σκ@τά στην πραματειά τους”!
Δηλαδή έχετε καταντήσει τους συνταξιούχους σαν τα μικρά παιδιά που όταν τους τάξεις σοκολάτα, εάν δεν τους την δώσεις τσιρίζουν και σου τρελαίνουν τ’ αυτιά μέχρι να τους την δώσουν!
Γι’αυτό σας λέω άλλη μια παροιμία που λέει ” Αν το ξεις πελέκατο ” κάθε καθυστέρηση δημιουργεί μένος και αμφιβολία στην σκέψη και λογική καθώς και στην συνείδηση των πολιτών!
Καλά ξεμπερδέματα γιατί η κάθε καθυστέρηση έχει αρνητικά αποτελέσματα!
Γρηγορείτε και μήν αργείτε!
Καλημέρα από την ακριτική Χίο!

Χίος 7 Οκτωβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.