Κανένα πρόγραμμα «Τρίτσης» δεν θα χαθεί

Έπειτα από σύγχυση που προκλήθηκε από την πιθανή πρόθεση απένταξης της Κυβέρνησης, όσων έργων δεν έχουν δημοπρατηθεί ωσότου τις 9 Φεβρουαρίου από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλαφής κατεύνασε τα πνεύματα.  Συγκεκριμένα ο ίδιος έκανε λόγο πως δεν θα επιτρέψει να συμβεί κάτι ανάλογο, και ανέφερε ονομαστικά τα έργα με τον υψηλότερο προϋπολογισμό που δεν έχουν προχωρήσει στη διαδικασία συμβασιοποίησης, τα οποία είναι η δημιουργία του Κέντρου Χιακής Ιστορίας στο Καστρομηνά με κόστος ύψους 693.000 ευρώ, ο εκσυγχρονισμός του Γηπέδου της Καλαμωτής, ποσό της αξίας των 500.000 ευρώ, και τέλος ο εκσυγχρονισμός του Δημοτικού Σταδίου κόστους 402.000 ευρώ.

Υπό την αιγίδα του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη και δια μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας, ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλαφής θα προχωρήσει στη δημοπράτηση των έργων μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.  Εν αναμονή έχει τεθεί ο προσεισμικός έλεγχος δημοσίων κτιρίων που ανέρχεται στο κόστος των 22.000 ευρώ, το οποίο έχει τεθεί υπό ανάληψη του ΤΕΕ. Ολοκληρώνοντας ο Δήμαρχος επισημαίνει ότι θα ασκήσει τις ανάλογες πιέσεις ώστε να επιτευχθεί η διαδικασία, για να προχωρήσουν περεταίρω με τα έργα  στη δημοπράτησή τους  και να μην απενταχθούν από το πρόγραμμα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.