Καρφί Μηταράκη: Ο Δήμος Χίου υπεύθυνος για τη διατήρηση της ΒΙΑΛ

Μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να προχωρήσει όλες τις διαδικασίες κατά του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, έπειτα από τις αποκαλύψεις που έγιναν χθες σχετικά με την έκταση που χωροθετήθηκε η δομή στο Θόλος, ότι είναι δημοτική και όχι δημόσια, σε ανάρτησή του ο Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης αναφέρει:

 «Το ΔΣ Χίου εξακολουθεί να προσπαθεί να μην βρεθεί λύση στην χωροθέτηση, διατηρώντας τη ΒΙΑΛ και διατηρώντας ένα θέμα που συζητάμε από το 2017. Η Κυβέρνηση απέδειξε ότι αντιμετωπίζει το μεταναστευτικό.

Αν είχαμε ακούσει τις θεωρίες κάποιων παρατάξεων στο ΔΣ Χίου θα είχαμε καράβια δεμένα άδεια ή να κάνουν κρουαζιέρα για καραντινα χωρίς επιβάτες

Από την παράταξη που χθες ζήτησε (αυτονόητο δικαίωμα) νομικές ενέργειες, ο ένας είχε ζητήσει Δομή με ερώτησή στη Βουλή και ο άλλος είχε προτείνει παλαιότερα να πάνε στην κατασκήνωση Συκιαδα!».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.