Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνου με τον Υπεύθυνο των Μονάδων του ΚΕΘΕΑ Χίου κ. Ν. Κουκιά

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, συνάντησε στο γραφείο του, τον Υπεύθυνο των Μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ Χίου κ. Νίκο Κουκιά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δικτύωσης και δημοσιοποίησης της νέας μονάδας του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με έδρα τη Χίο. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία της νεοσύστατης μονάδας που εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Βορείου Αιγαίου 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Επίσης, έγινε αναφορά για τις δυνατότητες μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ Περιφέρειας και ΚΕΘΕΑ.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνο: «ως Περιφερειακή Ενότητα Χίου θα στηρίξουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Με σκοπό να συμβάλλουμε στην πρόληψη, τη θεραπεία και την κοινωνική επανένταξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη».

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.