Καταρχήν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!

Κατ Αρχή ένα Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ! Επειδή είμαστε φίλοι και συμμαθητές μην νομίσεις ότι θα σε αφήσω σε χλωρό κλαρί! Θα σε παρακολουθώ πολύ στενά και θα σου υποδεικνύω τα στραβά τα κακά και τα ανάποδα! Σήμερα μόνο τα καλά λόγια θα σού πω και θα σου δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια! Ξεκίνησες κάτι το ωραίο με την αποκομιδή των απορριμμάτων μετά τα μεσάνυχτα!

Σήμερα δεν υπήρχε μέσα στην κεντρική αγορά και στην κεντρική πόλη κανένα αυτοκίνητο περισυλλογής απορριμμάτων! Ένα το κρατούμενο! Όλοι οι κάδοι πεντακάθαροι! Οι δρόμοι χωρίς σκουπίδια ούτε ένα φύλλο δένδρου! Με μεγάλη έκπληξη είδα συνεργεία για πρώτη φορά να έχουν κάνει ολόκληρους σωρούς και γεμάτες σακούλες τα φύλλα και όλη την σαβούρα του Δημοτικού Κήπου!

Είδα την Εκκλησία του Αγίου Βασιλείου να μην είναι πλέον ρουμάνι από θάμνους! Δώσε μεγάλη προσοχή γιατί είναι αρχαία εκκλησία! Χρειάζεται να γίνει κάτι το ξεχωριστό για να προβάλλετε και να είναι επισκέψιμη! Ευτυχώς για πρώτη φορά πέρασα έξω από τις τουαλέτες του κήπου και δεν βρωμούσε όλη η περιοχή! Δεν είχε καμία μυρωδιά! Ρώτησα μερικούς που έβγαιναν εάν είναι καθαρές και μου είπαν ΝΑΙ! Μόνο ένας γρουσούζης που πήγε για κατούρημα μου είπε εάν αυτές είναι Καλές τουαλέτες εγώ είμαι Αμερικανάκι! Βέβαια ο κώλος του έχει συνηθίσει σε μεταξωτά βρακιά! Πάντοτε θα βρίσκει κάποιο στραβό και ανάποδο!

Επειδή ανέλαβες πρόσφατα αντιδήμαρχος καθαριότητας μην νομίσεις ότι έπιασες τον ΠΑΠΑ από τα φρύδια! Και επειδή είσαι μεγάλη αλεπού πολυθρονάτος και γράφεις τις συμμαθήτριες και συμμαθητές σου στα παλαιά των υποδημάτων σου θα σου τα ψάλλω κανονικότατα! Γιατί Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα  κάνει Κρεμαστάρια ! Στο επόμενο κάλεσμα να είσαι ΠΑΡΟΝ γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει ! Πάντως ΕΝΑ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την καλή αρχή για να έχουμε την ΧΙΟ πεντακάθαρη!

Καλό Απόγευμα!

Χίος, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.