Κορονοϊός: Αγγίζουν τις 20.000 τα κρούσματα σήμερα

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης! Μόλις λίγες ώρες αφού ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε ότι σήμερα (28.12.2021) τα κρούσματα θα είναι πάνω από 15.000, οι νεότερες εκτιμήσεις δείχνουν ακόμη μεγαλύτερο αριθμό, κάτι που κάνει ακόμη πιο πιθανό το ενδεχόμενο τα νέα μέτρα να εφαρμοστούν νωρίτερα, ενώ οι ειδικοί που θα συνεδρίαζαν αύριο, τελικά συνεδριάζουν σήμερα!

Η νέα εφιαλτική εκτίμηση είναι πως σήμερα στην Ελλάδα θα καταγραφεί το απόλυτο ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού, με τις μολύνσεις να αγγίζουν ή και να ξεπερνούν ακόμη τις 20.000! Ήταν λίγο μετά τις 10:30 όταν μέσω της ΕΡΤ ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε ότι σήμερα τα κρούσματα θα είναι περισσότερα από 15.000.

Και όσο οι ώρες παιρνούν, τόσο αυξάνονται οι αριθμοί. Ξεκάθαρη εικόνα, πάντως, αναμένεται λίγο μετά τις 15:00.

«Επικρατεί η Όμικρον, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κι αυτό δεν πρέπει να μας δημιουργεί πανικό. Σήμερα, ήδη, στην πρωινή εκτίμηση είμαστε άνω των 15.000, που σημαίνει ότι θα έχουμε κρούσματα υψηλότερα από κάθε άλλη φορά γιατί η μετάλλαξη αυτή έχει μεγάλη μεταδοτικότητα», σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.