Συγχαρητήρια Δημάρχου στους Χιώτες αθλητές, Φωτεινή Παππά και Λεωνίδα Γιασεμή

 

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους Χιώτες αθλητές, Φωτεινή Παππά και Λεωνίδα Γιασεμή, οι οποίοι θα συμμετάσχουν με την Εθνική μας Ομάδα στις παγκόσμιες διοργανώσεις κολύμβησης. Οι δύο αθλητές διακρίθηκαν στην Ημερίδα Επιδόσεων για τη συγκρότηση των Εθνικών Ομάδων Τεχνικής κολύμβησης στα Γιάννενα που πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Μαΐου.

Η ικανότητα και το αθλητικό ήθος αυτών των αθλητών μας περιποιεί ιδιαίτερη τιμή και  κάνει υπερήφανο το νησί μας, το οποίο έχει μία μακρά και διαχρονική παράδοση στο υδάτινο στοιχείο.

Θερμά συγχαρητήρια, φυσικά,  αξίζουν και στους προπονητές αλλά και στις οικογένειες των αθλητών που στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλες τους τις προσπάθειες.

Ο Δήμαρχος και ο Δήμος Χίου προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις και μέσα να στηρίξει την νέα γενιά αθλητών και βρίσκεται κοντά τους, αφουγκραζόμενος  τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους ειδικότερα στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας.  Τέλος, ο Δήμαρχος εύχεται στους δύο αθλητές να συνεχίσουν τις άριστες επιδόσεις τους και να έχουν πολλές επιτυχίες και διακρίσεις στο μέλλον.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.