Κορονοϊός: Τέλος σε λιτανείες και πανηγύρια – χωρίς όρθιους μπαρ και κλαμπ έως 31/08

Τέλος στις λιτανείες και στις εμποροπανηγύρεις βάζει με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά τη σημαντική αύξηση των κρουσμάτων με κορονοϊό. Παράλληλα, αποφασίστηκε οι επισκέπτες από τη Μάλτα θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ PCR για Covid-19 καθώς και η παράταση του μέτρου απαγόρευσης όρθιων σε καταστήματα έως τις 31 Αυγούστου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, σε συνέχεια εισήγησης της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτικής  Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, οι επισκέπτες από τη Μάλτα, από την  Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 και ώρα 00:01, υποχρεούνται να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) για τον κορονοϊό, που θα έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την είσοδό τους στην Ελλάδα.

Επίσης, ενημερώνουμε  ότι, κατόπιν και της σχετικής σύστασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, αναστέλλονται όλες οι λιτανείες για  επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και πάσης φύσεως εμποροπανηγύρεις

Τέλος αναφορικά με το μέτρο της απαγόρευσης όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ κλπ, με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα  επεκτείνεται έως 31-08-2020.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.