Κτηματολόγιο: Μόνο μετά από ραντεβού η εξυπηρέτηση πολιτών στα γραφεία κτηματογράφησης

Όσοι πολίτες επιθυμούν την αυτοπρόσωπη παρουσία τους στα κατά τόπους Γραφεία Κτηματογράφησης για διεκπεραίωση σημαντικών υποθέσεών τους, θα πρέπει προηγουμένως να έχουν έρθει σε επικοινωνία με αυτά για να οριστεί ραντεβού σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που θα τεκμηριώνεται με τη λήψη e-mail ή sms, τονίζει το Κτηματολόγιο σε ανακοίνωση του

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο είναι απολύτως εναρμονισμένο με τα έκτακτα μέτρα προστασίας που λαμβάνει η Πολιτεία για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του Κορωνοϊού. Ταυτόχρονα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου η διαδικασία κτηματογράφησης της χώρας να συνεχιστεί κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης και για όσο διαρκέσει.

Έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς τους αναδόχους που διενεργούν την κτηματογράφηση με στόχο οι συναλλαγές στα Γραφεία Κτηματογράφησης να διενεργούνται με απόλυτη προτεραιότητα στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Προς αυτή τη κατεύθυνση, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής Πολιτείας, όσοι πολίτες επιθυμούν την αυτοπρόσωπη παρουσία τους στα κατά τόπους Γραφεία Κτηματογράφησης για διεκπεραίωση σημαντικών υποθέσεών τους, θα πρέπει προηγουμένως να έχουν έρθει σε επικοινωνία με αυτά για να οριστεί ραντεβού σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που θα τεκμηριώνεται με τη λήψη e-mail ή sms.

Εναλλακτικά μπορούν να επικοινωνούν με το Τηλεφωνικό Κέντρο του Κτηματολογίου είτε ηλεκτρονικά (ktimagen@ktimatologio.gr) είτε τηλεφωνικά (210 6505600 ή στο 1015) το οποίο θα τους παραπέμπει στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης.

Η αυτοπρόσωπη παρουσία, θα πραγματοποιείται μόνο για υποθέσεις πολιτών που δεν μπορούν να διενεργηθούν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Εφόσον το Γραφείο Κτηματογράφησης κρίνει πως η υπόθεση είναι εξαιρετικά επείγουσα και δεν μπορεί να επιλυθεί με ηλεκτρονικό τρόπο, θα συνεννοείται με τους πολίτες οι οποίοι θα προσέρχονται στο Γραφείο Κτηματογράφησης ΜΟΝΟ με προκαθορισμένο ραντεβού.

Η κτηματογράφηση συνεχίζεται με τρόπο πιο ασφαλή και προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες και πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε. Προτρέπουμε τους πολίτες για άλλη μια φορά να αξιοποιήσουν τις σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες μένοντας σπίτι και διαφυλάσσοντας την υγεία τόσο τη δική τους όσο και των γύρω τους.

Μένουμε σπίτι. Μένουμε ασφαλείς!

dikaiologitika.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.