Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο λιμάνι της Χίου λόγω κατάπλου κρουαζιερόπλοιου STAR CLIPPER σημαίας Μάλτας

Για λόγους ασφάλειας λιμένα με τον κατάπλου κρουαζιεροπλοίου STAR CLIPPER σημαίας Μάλτας την 03-05-2022 ημέρα Τρίτη το οποίο θα πλαγιοδετήσει στη Λεωφόρο Αιγαίου, θα απαγορευθεί η κυκλοφορία στο ρεύμα με κατεύθυνση από ξενοδοχείο Χανδρής προς το Λιμεναρχείο από το ύψος της οδού Κανάρη μέχρι και τη διασταύρωσή της με την οδό Λάδης από ώρας  09:00 έως 17:00. Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Λιμεναρχείο θα διεξαχθεί από την οδό Λάδης.

«Προκειμένου να αντιμετωπισθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόβλημα που ανακύπτει στην κυκλοφορία των οχημάτων, προσβλέπουμε στην συνεργασία των Υπηρεσιών μας και συγκεκριμένα στην παρουσία προσωπικού της Υπηρεσίας σας, στην  ανωτέρω οδό προκειμένου να ρυθμίζει την τροχαία κίνηση γεγονός που αναμφίβολα θα αποφορτίσει τους  δρόμους αυτούς με άμεσο αποτέλεσμα την απρόσκοπτη ροή των οχημάτων και στη Λεωφόρο Αιγαίου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.