ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που θα μιλήσει στο Κογκρέσο! Γράφει ο Λ. Πυκνής

Έχω γράψει πολλές φορές για την Διεθνή προβολή και καταξίωση του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που εδώ περίπου και τριαντατρείς μήνες που ανέλαβε την διακυβέρνηση της Ελλάδας παρ όλες τις αντιξοότητες έχει ανταπεξέλθει από την πρώτη μέρα σε όλους τους τομείς πλήρως και έχει ανεβάσει το γόητρο της πατρίδας μας και μας κάνει υπερήφανους που είμαστε Έλληνες.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την πρώτη μέρα με τις καταστροφές στην Χαλκιδική εν συνεχεία με την σθεναρή και ξεκάθαρη απάντηση στις προκλήσεις και την προσπάθεια εισβολής στον Έβρο με την βοήθεια της Τουρκίας των χιλιάδων λαθρομεταναστών και το αμυντικό τείχος!
Κινητοποιήσεις επί τόπου των Ευρωπαίων υπευθύνων και αρχηγών προέδρων κλπ που με τα ίδια τους τα μάτια διαπίστωσαν τις εχθρικές επιθέσεις και τον δούρειο ίππο της Τουρκίας για να εκμαιεύει εκατομμύρια ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα δήθεν εκατομμύρια πρόσφυγες που είχε στην Τουρκία…που όπως αποδεικνύεται ήταν μερικές χιλιάδες μόνο.
Επιτέλους έχουμε θαλάσσια σύνορα που φυλάσσονται από την εισβολή των παράνομων λαθρεμπόρων και λαθρομεταναστών και έχουν σχεδόν μηδενιστεί οι εισροές!
Φθάσαμε στην ηλεκτρονική τεχνολογία όλου του δημοσίου και δεν χρειάζεται σήμερα ο Έλληνας πολίτης να ταλαιπωρείτε στην ουρά του κάθε καρεκλοκένταυρου αργόσχολου υπαλλήλου που γύρευε φακελάκι και λάδωμα για να προχωρήσει η κάθε διαδικασία.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Τουρισμός μας φέτος να ξεπεράσει τα εκατομμύρια του 2019 και να σπάσει κάθε ρεκόρ παρ όλες τις αντιξοότητες του Κορωνοϊού!
Και φανταστείτε όταν γίνει η πλήρης αξιοποίηση του “Ελληνικού” με όλες τις αναπτυξιακές επενδύσεις και γίνει η Ριβιέρα της παραλιακής της Αττικής, καθώς και η αξιοποίηση του Τατοΐου των Ανακτόρων και των χιλιάδων στρεμμάτων με χιλιάδες θέσεις εργασίας και πλήθος επιχειρήσεων και χώρους αναψυχής πως θα είναι η ζωή και η μορφή της Πρωτεύουσας με τους χιλιάδες επισκέπτες που θα κατακλύζουν όλους αυτούς τους χώρους!
Έχουμε τον πλέον σύγχρονο αμυντικό εξοπλισμό και εξαιρετική Αεροπορία ,Ναυτικό και Στρατό ξηράς με τελευταίου τύπου αεροπλάνα και φρεγάτες καθώς επίσης και την αμυντική θωράκιση και ασφάλεια με την ομπρέλα της ΕλληνοΓαλλοΑμερικανικής συνεργασίας με επί πλέον βάσεις στα διάφορα σημεία της χώρας, αλλά και με την πλήρη κάλυψη σε περίπτωση οποιασδήποτε απειλής της ακεραιότητας της χώρας μας από τις ΗΠΑ και Γαλλία.
Έχει αλλάξει όλη η περιοχή της Μεσογείου και της ευρύτερης περιοχής με Συμφωνίες συνεργασίας σε πολλούς τομείς για την Ειρήνη της περιοχής παρά τις καθημερινές προκλήσεις της Τουρκίας που όπως πάει θα φάει το κεφάλι της και θα την πληρώσει ο λαός της!
Με πρωτοβουλία του Έλληνα Πρωθυπουργού μαζί με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν ευτυχώς πριν ένα και πλέον χρόνο είχε ξεκινήσει η ιδέα για την αμυντική θωράκιση της Ευρώπης σε όλους τους τομείς καί όπως έχει αποδειχθεί τελικά η Ευρώπη συσπειρώθηκε και με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Οι πρωτοβουλίες και οι ριζοσπαστικές ιδέες σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας της διεθνούς κοινότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκουν εύφορο έδαφος και πλήρη ανταπόκριση από την διεθνή κοινότητα.
Τελικά η Ελλάδα μας μπήκε στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμη και στο θέμα της ενέργειας και της κρίσης που επικρατεί!
Στον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας η Ελλάδα βρέθηκε στην σωστή μεριά με όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη και το ΝΑΤΟ.
Βέβαια τα παιδαρέλια της αριστερίλας όπως κάθε φορά υποστηρίζουν τον εγκληματία πολέμου Δικτάτορα εισβολέα και σφαγέα του άμαχου πληθυσμού, γυναικόπαιδα και γέροντες.
Και δυστυχώς καθημερινά προσπαθούν με κάθε τρόπο με λασπολογία να χύνουν χολή και δηλητήριο και να σπέρνουν την διχόνοια στον Ελληνικό λαό με διαφορά faesnews όπως π.χ το κτήμα του Τατοΐου και ο Βασιλιάς.
Αλλά πιστεύω ότι οι Έλληνες πολίτες πλέον Ξύπνησαν και άρχισαν να βλέπουν την τεράστια διαφορά νοοτροπίας των πολιτικών, αυτών με την δραστηριότητα, το ήθος και τις ηθικές αξίες όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτούς όλους του σωρού τους πολιτικάντηδες της αριστερίλας και της ακροδεξιόστροφης κομματικής κουλτούρας.
Είμαστε τυχεροί που στην σημερινή συγκυρία των γεωπολιτικών γεγονότων έχουμε έναν Πρωθυπουργό με κύρος, ήθος, ηθικές αξίες και πάνω απ όλα μεγάλα ΦΡΥΔΙΑ!!!
Καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης με Υγεία και Χαρά.
Χίος, 28 Απριλίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.