Κύριε Μουσουρούλη, δεν μας είστε απαραίτητος

Του Κωνσταντίνου Κυδώνη

 

Αλήθεια, ποιος μπορεί να μας απαντήσει αν τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο ισχύουν;

Είναι αλήθεια ότι εστάλη επιστολή στον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας από τον Κώστα Μουσουρούλη, ότι επιθυμεί να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και ότι είναι έτοιμος  να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο;

Καλά, δεν σκέφτηκε ο άνθρωπος, ότι αν του  ήταν χρήσιμος και απαραίτητος, του Μητσοτάκη, θα τον είχε χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια σε κάποια θέση;

Γιατί λοιπόν  παραπονιέται ότι ο Πρωθυπουργός δεν απάντησε στο αίτημά του;

Μήπως ο Μητσοτάκης ξέρει κάτι περισσότερο από αυτούς που επιθυμούσαν τον παραπάνω  στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.;

Μήπως ο Μητσοτάκης επέλεξε άτομα ΝΕΑ και ΟΧΙ ξαναδοκιμασμένους πολιτικούς  που έχουν… και μια ιστορία;

Κύριε Μουσουρούλη μη στεναχωριέστε. Νέος είσαστε, νιόπαντρος, ζήστε την ζωή σας, ξεκουραστείτε!

Φθάνουν πια οι σωτήρες του τόπου μας, αρκετά προσφέρατε στην Χίο, και σαν γραμματέας και σαν Υπουργός και σαν Βουλευτής!

Δεν χρειαζόμαστε τέτοιους σωτήρες πολιτικούς που δεν έχουν αφήσει έστω και την παραμικρή «σφραγίδα» σε κάποιο έργο που να πιστοποιεί την προσφορά τους  στον τόπο μας.

Δεν χρειαζόμαστε πολιτικούς που εγκατέλειψαν την Βουλευτική τους έδρα, χωρίς να σκεφτούν τους ψηφοφόρους που τους τίμησαν με την ψήφο τους για να πάνε να γίνουν Ευρωβουλευτές.

Νομίζατε ότι με το πέρασμα τού χρόνου ο λαός  ξεχνάει και γι αυτό  ζητήσατε να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο της Ν,Δ. στις ερχόμενες εκλογές στο Νησί μας!

Αν δεν κάνω λάθος…, ποιος ήταν Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας που επέστρεψε τα συμβατικά πλοία στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου με 11 ώρες ταλαιπωρία για τους νησιώτες ενώ με τα ταχύπλοα το ίδιο ταξίδι γινόταν σε 6 ώρες;

Βέβαια, σας ευχαριστούμε για « ό, τι κάνατε»  για την Χίο στους τομείς της ανάπτυξης και των υποδομών, ειδικότερα για την περιοχή της Βορείου Χίου και της Αμανής, από την οποία κατάγεστε!

Κύριε Μουσουρούλη, γνωρίζετε ότι τον τελευταίο λόγο στην σύνθεση του ψηφοδελτίου ενός κόμματος τον έχει πάντοτε ο αρχηγός του κόμματος.

Για να μην επιλεγείτε εσείς, καθώς και άλλοι που βρέθηκαν εκτός,  κάτι δεν αρέσει στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας!

Κάντε υπομονή κύριε Μουσουρούλη για κάποιες επόμενες εκλογές!

Ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον να μπορέσετε να συνεχίσετε το έργο που αφήσατε ανολοκλήρωτο στο Νησί μας!

Μέχρι τότε ξεκουραστείτε!

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.