Κύριε Πρωθυπουργέ όχι διακρίσεις ….Να πάρουν όλοι οι Υγειονομικοί το επίδομα και να μονιμοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία!

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ σας άκουσα με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα είπατε και εξαγγείλατε για τους Ήρωες της Υγείας!

Είμαι παλιός υγειονομικός στα νιάτα μου και επειδή γνωρίζω όλη την λειτουργία των Νοσοκομείων και Κλινικών, σας λέω ντόμπρα καθαρά και ξάστερα τα εξής:
Εάν γνωρίσετε στο βάθος όλες τις θέσεις εργασίας μέσα στα Νοσοκομεία και ότι η κάθε θέση εργασίας είναι αλυσίδα και συνδετικός κρίκος μεταξύ τους πιστεύω ότι θα μεριμνήσετε ώστε το επίδομα να δοθεί σε όλους τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων γιατί δυστυχώς όλοι εκτίθενται στον κίνδυνο να κολλήσουν τον Κορωνοϊο!
Ένα απλό παράδειγμα μόνο θα σάς αναφέρω: όταν π.χ. αδειάσει μία κλίνη ΜΕΘ ή εντατικής μετά από θάνατο ή αποδιασωλήνωση ενός αρρώστου ποιός είναι αυτός ή μάλλον πόσοι από το προσωπικό εμπλέκονται για την καθαριότητα την απολύμανση την αλλαγή υλικών και ιματισμού ή ακόμη και η εμπλοκή όλων των διοικητικών υπαλλήλων που πρέπει να φέρουν εις πέρας την όλη διαδικασία της διακίνησης ασθενών και υλικών γενικότερα ή και όλο το προσωπικό των εργαστηρίων από ακτινολογικά ή μικροβιολογικά και αιματολογικά και γενικώς όλες οι ειδικότητες των ιατρών που όταν παρουσιάζεται ανάγκη θα πρέπει να επέμβουν για οποιαδήποτε ιατρική πράξη, θα καταλάβετε ότι πράγματι πρέπει να μην υπάρχουν εξαιρέσεις για όλες τις εξαγγελίες σας!
Τα Νοσοκομεία και όλο το προσωπικό δεν είναι μόνο για την παρούσα φάση της πανδημίας του Κορωνοϊού… δεν ξέρουμε αύριο μεθαύριο τι άλλο μπορεί να μας προκύψει και να συμβεί!
Οπότε καλό  θα είναι μονίμως τα νοσοκομεία της χώρας να έχουν μόνιμο προσωπικό και να μην περιμένετε την ώρα της μεγάλης έντασης και ανάγκης να τρέχουμε για να προλάβουμε!
Ας περικοπούν από άλλες κρατικές υπηρεσίες που είναι σε αδράνεια υπάλληλοι που έχουν συσσωρευτεί από τα προηγούμενα χρόνια με ρουσφέτια και κτυπούν μύγες κοπανιστές!
Άλλωστε το παράδειγμα όλων των εργαζομένων στα Νοσοκομεία της Χώρας έδειξαν υπευθυνότητα και ζήλον στην σημερινή συγκυρία της μεγάλης έντασης και ανάγκης από την πανδημία του Κορωνοϊού!
Εύχομαι να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις απόψεις μου που είναι από την μεγάλη μου εμπειρία στο χώρο της υγείας!
Καλό Ξημέρωμα με Υγεία και Χαρά και Αισιοδοξία!
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.