Κύριοι του ΟΤΕ και της COSMOTE.. θα πάει μακριά η βαλίτσα;

Στην ώρα του βλαστήμησε και ψυχικό μην κάνεις… Εδώ και ένα χρόνο υπάρχει αυτή η κατάσταση της φωτογραφίας με το καλώδιο του ΟΤΕ στην μέση του πεζοδρομίου της λεωφόρου Παρθένης που είναι ένα έργο που το είδαμε από τα γενοφάσκια του να τελειώνει και έχει πραγματικά τελειώσει… και βλέπουμε καθημερινά μέσα στην μέση του πεζοδρομίου αυτή την ασχήμια… αυτή την καρικατούρα αυτή την ανορθογραφία αυτό το ΑΙΣΧΟΣ με τον κόκκινο κώνο να προβάλλει για να τον βλέπουν οι πεζοί και ειδικότερα οι περιπατητές που τώρα πλέον πηγαίνουν για σιγουριά σ’ αυτό το πεζοδρόμιο για να μην σκουντουφλίσουν!

Έλα ντε όμως που εγώ σήμερα την πάτησα από την αφηρημάδα μου ακούγοντας την συναυλία των βατράχων με το κουάξ.. κουάξ…σε όλη την κοίτη του ποταμού που προς το παρόν τρέχουν ολοκάθαρα νερά και πηγαίνουν χαμένα στην θάλασσα… αφού το φάντασμα της κόρης το φράγμα είναι στοιχειωμένο και δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει γιατί με τα λόγια… λόγια κτίζει κανείς σαλόνια και κατώγια… αλλά θαύμαζα και την ζωή που υπάρχει ακόμη μέσα στο ποτάμι με τα κεφαλόπουλα μεγάλα κοπάδια μικρούτσικα και μεγάλα κάθε μεγέθους και όπως χάζευα κουτούλησα πάνω στο καλώδιο και τον κώνο… ευτυχώς πήγαινα αργά… αργά και δεν έπαθα τίποτα.

Και θέτω και πάλι το ερώτημα όπως το έθεσα και παλαιότερα σε συνεργείο του ΟΤΕ που έφτιαχνε στον απέναντι στύλο πότε θα τελειώσει αυτή η ασχήμια; …

Η απάντηση ήταν ότι θα έρθει ιδιωτικό συνεργείο να το φτιάξει.. άντε να δούμε πότε θα δεήσει… και τι είναι ένα μικρό αυλάκι που ήδη υπάρχει και πρέπει κάπου να στερεωθεί πάνω στο τσιμεντένιο τοίχο… εμένα όμως κάθε μήνα μου στέλνετε με SMS τον λογαριασμό των τηλεφώνων και προτού λήξει η ημερομηνία μου κάνετε ξανά υπόμνηση…. Γι’ αυτό και εγώ σας λέω να πάτε να κουρευτείτε και να φροντίσετε να τελειώσει αυτή η ασχήμια του πεζοδρομίου! Δεν υπάρχει πρόβλημα Κορωνοϊού γιατί φυσάει θαλασσινή αύρα και καθαρό οξυγόνο…

Χίος, 15 Μαρτίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.