Κώστας Αμέντας του ΦΟΒ : «Όταν είμαστε πλήρεις δε φοβόμαστε κανέναν»

Ο ΦΟ Βροντάδου επικράτησε εκτός έδρας της Ελευθερίας Μοσχάτου με 93-87, σε αγώνα για τη 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο προπονητής των νικητών, Κώστας Αμέντας, μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί της Ελευθερίας Μοσχάτου: «Είναι μεγάλη νίκη γιατί είναι εκτός έδρας και γιατί είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας η Ελευθερία. Είχαμε κι ένα σοβαρό τραυματισμό, αυτόν του Σπύρου Γεωργούτσου, όπου ήταν με διάστρεμμα, προσπάθησε να παίξει, αλλά δεν τα κατάφερε. Στην ουσία ήμασταν χωρίς τον Γεωργούτσο».

Για τη φετινή ομάδα του ΦΟΒ: «Αν δεν είχαμε τα προβλήματα απ’ την αρχή, όπου είχε σπάσει το χέρι του ο βασικός μας playmaker, ο Σουλίγκας, θα μπορούσαμε να ήμασταν και 4άδα. Η ομάδα είναι στημένη για 4άδα. Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε σύνολο, αλλά είχαμε αυτό το πρόβλημα, όπου χάσαμε ουσιαστικά 3 παιχνίδια εξαιτίας αυτού».

Για το αν σκέφτονται ακόμη την 4άδα: «Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς η 4άδα, πρέπει να χάνουν και οι από πάνω. Αν δε χάνουν οι από πάνω, όσο και να κερδίζουμε εμείς δεν αλλάζει κάτι. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Πλέον θα προσπαθήσουμε να σωθούμε. Πάμε δυνατά μόνος για νίκες. Πιστεύω ότι έχουμε ξεπεράσει τους τραυματισμούς μας και όταν είμαστε πλήρεις δε φοβόμαστε κανέναν».

Πηγή: basket.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.