Κώστας Μαρδάς: Οι βομβαρδισμοί για  πετρέλαιο θέριεψαν τους κτηνώδεις του Ισλάμ!

 

Ο Κώστας Μαρδάς, καλεσμένος την Παρασκευή των Αταίριαστων  Χρήστου Κούτρα- Γιάννη Τσούνου, του ΣΚΑΪ, ανέλυσε την άποψή του ότι « η απάνθρωπη, κτηνώδης, αποκρουστική και καταδικαστέα τρομοκρατία των τζιχαντιστών στη Γαλλία και αλλού , θέριεψε από τους βομβαρδισμούς της “χριστιανικής” Δύσης για τη επιβολή της δυτικής δημοκρατίας από το Αφγανιστάν έως τη Λιβύη», τονίζοντας:

«Ευτυχώς ο Τραμπ αποσύρει σταδιακά την Αμερική από τους πολέμους του Αφγανιστάν, της Συρίας και του Ιράκ…Γιαυτό και τον χτυπάνε τα μέσα ενημέρωσης των Δημοκρατικών…».

Ο συμπατριώτης μας συνέχισε:

«Η Αμερική, κερδίζοντας τον κομμουνισμό, που κατέρρευσε λόγω του ολοκληρωτισμού του, έχει… αφιονίσει , επιχειρώντας με την Αραβική Άνοιξη να επιβάλλει στους αραβο-ισλαμιστές το δυτικό σύστημα και την…πετρελαϊκή Δημοκρατία με τα όπλα… Παράδειγμα οι αμερικανο – γαλλικοί βομβαρδισμοί κατά της Λιβύης, που προκάλεσαν 30.000 νεκρούς, επιφέροντας αύξηση της ισλαμικής τρομοκρατίας και των προσφύγων… Με τις ΗΠΑ ανεξέλεγκτες στον πλανήτη έχουμε παραβίαση των δυτικών αξιών…Είναι σαν να έχει μείνει ο κόσμος χωρίς αξιωματική αντιπολίτευση!..».

Στην επισήμανση των παρουσιαστών ότι οι δυτικοί δεν σφάζουν επειδή ένα περιοδικό έχει χυδαίο εξώφυλλο κατά του χριστιανισμού, απάντησε ρωτώντας:

«Αλήθεια, σε τι διαφέρει ένας τζιχαντιστής που αποκεφαλίζει έναν δυτικό στο όνομα του Αλλάχ, από ένα ισραηλινό πιλότο αμερικανικού F 16, που πατάει το κουμπί, σκοτώνοντας 545 παιδιά στον ύπνο τους στη Γάζα τον Αύγουστο του 2014, σύμφωνα με τον ΟΗΕ;».

Και, αναφερόμενος στον Ερντογάν, είπε ότι δεν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι του:

«Να μετατρέψουμε, δηλαδή, την επιθετικότητά του έναντι της Δύσης -στην οποία πιστεύουμε, αλλά όχι στους βομβαρδισμούς της- και την επιθετικότητά του έναντι της Ελλάδας, ως μάχη πολιτισμών, καθώς δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε όλους τους μουσουλμάνους ως σφαγείς…

Όπως κάνει το περιοδικό Σαρλί Εμπντό… Άλλωστε, τρανή απόδειξη αναίρεσης της θεωρίας του Χάντινγκτον περί πολέμου των πολιτισμών, είναι η ίδια η γερμανική χριστιανοδημοκρατία ,που στηρίζει τον ισλαμιστή -αλλά όχι θεοκρατικό- Ερντογάν…

Ακόμη και η Γαλλία: Σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Εξαγωγών Αυτοκινήτων με έδρα την Προύσα, το 2020 η Τουρκία εξήγαγε αυτοκίνητα τουρκικής κατασκευής στην Ευρώπη, ύψους 5 δις ευρώ, με πρώτη σε εισαγωγές τη Γαλλία!».

Και κατέληξε :

«Ακόμη περιμένουμε από τη Γαλλία να αντιδράσει δυναμικά, στέλνοντας εκείνο το αεροπλανοφόρο που εξήγγειλε ο Μακρόν τον Αύγουστο. Θυμίζω λοιπόν θυμίζω ότι ο Ερντογάν έχει στείλει το ερευνητικό Μπαρμπαρός στο ιταλο – γαλλικό οικόπεδο 7 της κυπριακής ΑΟΖ..και έχει κάνει γεωτρήσεις στα ιταλο – γαλλικά οικόπεδα 6 και 7».

Κώστας Μαρδάς.

Δημοσιογράφος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.