Λέσβος: Εννέα συλλήψεις για την συμπλοκή Ρομά στην πλατεία Σαπφούς

Οι προσωπικές διαφορές δύο οικογενειών ρομά στη Μυτιλήνη, οδήγησαν σε άγρια συμπλοκή μεταξύ τους το μεσημέρι της Τρίτης στην πλατεία Σαπφούς.

Τα μέλη των δύο οικογενειών ήρθαν στα χέρια και πετούσαν ο ένας στον άλλον διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένα άτομο. Η αστυνομία έφτασε αμέσως και προσπάθησε να σταματήσει τον καυγά, ενώ έγιναν και επτά προσαγωγές.

Στη σύλληψη 9 ατόμων,  5 άνδρες και 4 γυναίκες, μετατράπηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, η προσαγωγή 10 ατόμων, μετά την άγρια συμπλοκή Ρομά στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.

Να θυμίσουμε ότι διαφορετικές οικογένειες Ρομά, ενεπλάκησαν σε μεταξύ τους επεισόδια στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην πλατεία Σαπφούς, όπου τραυματίστηκε ένα άτομο.  Το μεσημέρι η αστυνομία είχε προσάγει επτά άτομα και μέχρι το βράδυ έφτασαν στους 10 από τους οποίους συνελήφθησαν τελικά οι 9.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα, της απειλής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απλής σωματικής βλάβης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της κλοπής, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Πηγή: ertnews.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.