Λατρευτική και προσκυνηματική εξόρμηση Συνδέσμου Κληρικών Χίου στα Ιερά Προσκυνήματα, Αγίου Ισιδώρου και Αγίου Μακαρίου και στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Βροντάδου

 

Στα πλαίσια των προσκυνηματικών εξορμήσεων του με τον γενικό τίτλο: «προσκύνημα στην αγιοτόκο Χίο», ο Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών καλεί τους κληρικούς και λαϊκούς αδελφούς να συμμετάσχουν στην λατρευτική προσκυνηματική εξόρμηση την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Ώρα 7.00 π.μ. Θεία Λειτουργία (Ιερατικό Συλλείτουργο) στο Ιερό Προσκύνημα της Παλαιοχριστιανικής Βασιλικής του Αγίου Ισιδώρου, πλησίον του Νοσοκομείου της Χίου, όπου οι τάφοι των πρωτομαρτύρων της Χίου Αγίων Ισιδώρου και Μυρόπης.

Ώρα 10.30 π.μ. Στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Μακαρίου Κορίνθου στον Βροντάδο στους πρόποδες του Αίπους. Προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου και στον τάφο του Αγίου Μακαρίου. Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτου Χίου κυρού Διονυσίου.

Ώρα 11.30 π.μ. Στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Βροντάδου. Προσκύνημα στο Καθολικό της Μονής, ξενάγηση στην Ιματιοθήκη της Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου και κέρασμα καφέ σε όλους τους εκδρομείς.

Οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιήσουν ίδια μέσα για τη μετάβασή τους προς και από τους προορισμούς της εξόρμησης. Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972713106 (π. Γεώργιο Κωνσταντίνου

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.