Λεωνίδας Μπιλιράκης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Χίος Μπροστά»

Ο Λεωνίδας Μπιλιράκης, Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης συμμετέχει στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου 2019, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» με επικεφαλής τον Γιάννη Καραβασίλη.

Ο Λεωνίδας μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους του πιστεύουν ότι «η Χίος μπορεί και πρέπει να πάει Μπροστά, γιατί η Χίος είναι το σπίτι μας και δεν μπορούμε πλέον να το εμπιστευόμαστε σε άλλους».

Ας τον γνωρίσουμε όμως καλύτερα:

Λεωνίδας Μιχ. Μπιλιράκης
Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Τηλ.: 2271023055
e-mail: leonbil1972@yahoo.gr

Γεννήθηκα το 1972 και μεγάλωσα στη Χίο. Αποχωρίστηκα το νησί μου κατά την διάρκεια των σπουδών μου στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την λήψη ειδικότητας στο Πανεπιστημιακό Ακτινολογικό Εργαστήριο του Αρεταιείου Νοσοκομείου. Διατηρώ Ιδιωτικό Ακτινοδιαγνωστικό Κέντρο από το 2009. Είμαι παντρεμένος με τη δικηγόρο Λένια Ιωάν. Σεττάκη και έχουμε δύο παιδιά.

Ανήκω σε εκείνους που θέλουμε επιτέλους να βάλουμε τη Χίο Μπροστά. Που αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να ζήσουν εδώ τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια. Που γνωριζόμαστε από την κοινωνική και επαγγελματική μας δραστηριότητα.

Ανήκω σε εκείνους που αποφάσισαν να σηκωθούν από τον καναπέ τους και μαζί με πολλούς να διεκδικήσουμε το δικαίωμα η κοινωνία και οι δημότες της Χίου να αποφασίζουν για το μέλλον τους. Όλοι οι Χιώτες θέλουμε ένα δήμο που να λειτουργεί με διαφάνεια και να λογοδοτεί στους δημότες, να δημιουργεί συνθήκες για καλύτερη ποιότητα ζωής, να συμβάλλει σε ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, να διευρύνει το αίσθημα ασφάλειας. Με δυο λόγια να λύνει και όχι να δημιουργεί νέα προβλήματα, φροντίζοντας πρώτα τους Χιώτες.

Η κίνησή μας «Χίος Μπροστά» και ο επικεφαλής της Γιάννης Καραβασίλης δεν είμαστε κατ’ επάγγελμα πολιτικοί και δεν θέλουμε να γίνουμε. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αξιώματα. Έχουμε απογοητευτεί από τους πειραματισμούς, από τα «φιλικά χτυπήματα στην πλάτη», από τους κατ’ επάγγελμα «διαμαρτυρόμενους» και όλους αυτούς που δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του νησιού. Δεν έχουμε καμία κομματική, οικονομική ή άλλη εξάρτηση. Επιδιώκουμε η πλειοψηφία της κοινωνίας της Χίου να καθορίζει το μέλλον της.

Η κίνησή μας αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουμε τα προβλήματα και έχουμε επεξεργαστεί συγκεκριμένες λύσεις. Παρουσιάζουμε ένα πρόγραμμα που αντιστοιχεί σε ένα σχέδιο αλλαγής ρότας του νησιού. Προτάσσουμε τη Χίο και τους Χιώτες. Θέλουμε υψηλή ποιότητα ζωής και ασφάλεια. Θέλουμε τη Χίο ελκυστική για εμάς και τα παιδιά μας.

Πιστεύουμε ότι η Χίος μπορεί να πάει Μπροστά!

Η ανταπόκριση σε αυτή την πρόκληση αφορά σε όλους. Η Χίος είναι το σπίτι μας και δεν μπορούμε πλέον να το εμπιστευόμαστε σε άλλους. Γι’ αυτό σε καλώ να συμμετάσχεις στην προσπάθεια αυτή και να οδηγήσουμε τη Χίο με ασφάλεια σε μία νέα εποχή.

Μαζί ας ορίσουμε το μέλλον μας!

Λεωνίδας Mιχ. Μπιλιράκης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.