Λ. Πυκνής: Ενημέρωση σε όλους τους φίλους και φίλες μου, που διαβάζουν τα κείμενα μου!

Αγαπητοί Φίλες και φίλοι που μέχρι πρότινος με βλέπατε και διαβάζατε τα άρθρα μου σε αρκετές ιστοσελίδες και έντυπες εφημερίδες, ότι εδώ και αρκετό καιρό για λόγους της καυστικότητας των κειμένων μου οι μόνες ιστοσελίδες και έντυπη έκδοση που καθημερινά και κάθε εβδομάδα αντίστοιχα δημοσιεύουν τα κείμενα μου είναι οι εξής:
1) Αντεννα Αιγαιου Χιωτικη Διαφανεια με ιστοσελίδα: Diafaneia.eu και κάθε Πέμπτη η έντυπη έκδοση της Εφημερίδας «Χιώτικη Διαφάνεια» και
2) η Ηλεκτρονική εφημερίδα και ιστοσελίδα της Chiosin.gr
Επίσης για όσους έχουν Facebook μπορούν να διαβάζουν τα πάντα, ότι γράφω και ότι διεθνή νέα από τα περισσότερα μεγάλα ΜΜΕ, καθώς επίσης και όλα τα άρθρα μου που δημοσιεύονται από τις αναφερόμενες ιστοσελίδες δηλαδή της Diafaneia.eu και της Chiosin.gr.
Προβαίνω σε αυτή την ενημέρωση γιατί πολλοί φίλοι και φίλες με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτούν καθημερινά, εάν σταμάτησα να γράφω ή εάν είμαι καλά ή μήπως έπαθα καμιά εμπλοκή στον εγκέφαλο μου!
Είμαι ακμαιότατος και με άριστη Υγεία!
Η εικόνα του προφίλ μου στο Facebook
Είναι η φωτογραφία της αρραβώνας μου όπως σας την παρουσιάζω και γράφω από κάτω Λευτέρης Πυκνής!
Όσα άλλα προφίλ υπάρχουν με άλλες φωτογραφίες δεν ισχύουν!
Εύχομαι καλή Εβδομάδα και ευχαριστώ πολύ τις φίλες και τους φίλους μου
που με παίρνουν τηλέφωνο για να ενημερωθούν τι μέλει γενέσθαι!
Καλό Απόγευμα με Υγεία και Χαρά!
Χίος, 5 Απριλίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.