Μέρη της Ελλάδος για να γίνει η αποσυμφόρηση των λαθρομεταναστών και να σταματήσουν να μας έρχονται στην Γη της επαγγελίας!

Πιστεύω ότι η  ήταν καλύτερη υλοποίηση του προγράμματος μετακίνησης των λαθραίων μεταναστών είναι να απομακρυνθούν και να πάνε στα δύο νησιά Γυάρο και Μακρόνησο και να δημιουργηθούν ξανά τα υπάρχοντα καταλύματα και να γίνει από τους ίδιους ή αυτοδιαχείριση των πόρων της Ευρώπης και όχι να είμαστε υπηρέτες τους. Και βέβαια όχι οι πρόσφυγες πολέμου με παιδιά και οικογένειες ειδικότερα από την Συρία που θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα και να μορφωθούν τα παιδιά τους και να ασπαστούν τα Ελληνικά ήθη και έθιμα με την Ελληνική Γλώσσα. Αυτοί είναι ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι! Και μόνο στο άκουσμα ότι ετοιμάζεται η Γυάρος και η Μακρόνησος για εγκλεισμό των λαθρομεταναστών με σχετική ανακοίνωση και προβολή στά ΜΜΕ και στο διαδίκτυο πιστεύω ότι θα σταματήσει η εισβολή των λαθραίων μεταναστών από όλα τα κράτη της Ανατολίας και της Αφρικής ! Και θέτω τό μεγάλο ερώτημα στους Αριστερόστροφους κουλτουριάρηδες πού θα με πουν ξενοφοβικό Ρατσιστή και φασίστα πώς;  στα δύσκολα χρόνια της Χούντας έμεναν για χρόνια Έλληνες εξόριστοι και ήταν αυτοεξυπηρετούμενοι; Αυτά όλα τα τελευταία χρόνια δεχόμαστε εισβολή από κάθε καρυδιάς καρύδι μαύρη μαυρίλα πλάκωσε που δεν σέβονται την χώρα μας τα ήθη και έθιμα την θρησκεία μας με παραβατικότητα και εγκληματικότητα, γιατί να τους ανεχόμαστε και να τους χαϊδεύουμε για να τα οικονομούν όλοι οι  βολεμμένοι Αριστερόστροφοι κουλτουριαρηδες και οι ΜΚΟ που συνεργάζονται με τους δουλεμπόρους και Μας τούς κουβαλάνε και έχουμε χάσει πλέον και τον ύπνο μας και την ηρεμία μας και την κανονικότητα της ζωής μας . Εύχομαι να με διαβάσουν και να με ακούσουν υπεύθυνοι που έχουν κότσια και μεγάλα Φρύδια και λάβουν τις κατάλληλες αποφάσεις για το καλό της πατρίδας μας γιατί δυστυχώς ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ από την ισλαμοποίηση που προσπαθούν να μας επιβάλουν . Και να γνωρίζουν ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει ! Καλό απόγευμα !
Χίος 13 Νοεμβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.