Μέτρα Τάξης την Κυριακή στο λιμάνι

 

                                                  Την  Κυριακή  05/02/2023, η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα από το Ναυτικό Όμιλο Χίου μέχρι και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου θα κλείσει. Συγκεκριμένα από ώρα 10:00 έως και 13:00  η παραλιακή οδός θα παραμείνει κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας  προκειμένου να πραγματοποιηθεί  η διεξαγωγή των Περιφερειακών Αγώνων Δρόμου Σε Ανώμαλο Έδαφος Και Δημόσια Οδό.

  1. Κατά τις ώρες  απαγόρευσης της κυκλοφορίας θα υπάρχει ειδική σήμανση ρύθμισης με πινακίδες Ρ-7 και υποχρεωτικής πορείας, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε ευκρινή σημεία και σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στους οδηγούς που έχουν ήδη σταθμεύσει,  πριν το κλείσιμο της παραλιακής οδού,  εντός αυτής , ώστε να απομακρύνουν τα οχήματά τους εγκαίρως έως την 07:00 της 05-02-2023.
  2. Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος κλπ..
  3. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά τον κατάπλου – απόπλου πλοίων της γραμμής, καθώς και όπου κριθεί απαραίτητο για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων, μπορεί να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν.
  4. ΑΔ Χίου που κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την ενημέρωσή της και τη λήψη μέτρων κυκλοφορίας στην περιοχή δικαιοδοσίας της κατά την προαναφερθείσα ημερομηνία και ώρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.