Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

 

 

Η 7η  Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και σήμερα που η ανθρωπότητα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων δεκαετιών απέναντι στην πανδημία του COVID-19, αποδεικνύεται η σημαντικότητα του υπέρτατου αγαθού της ανθρώπινης ζωής, η Υγεία.

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι αφιερωμένη στο υγειονομικό μας προσωπικό γιατρούς, ερευνητές, νοσηλευτικό προσωπικό, βοηθητικό προσωπικό που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της σκληρής μάχης παρέχοντας υψηλής ποιότητας φροντίδα στους πολίτες και παλεύοντας καθημερινά κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Επισκέφθηκα σήμερα το εργοτάξιο του νοσοκομείου στο πλαίσιο του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 3 & 4 ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ ”ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”» και με χαρά διαπίστωσα την εξαιρετική πορεία της εξέλιξης των εργασιών. Η παράδοση προς χρήση των κτιριακών υποδομών του νοσοκομείου μετά την ολοκλήρωση τους, θα συμβάλλουν καθοριστικά στη βελτίωση της υγειονομικής θωράκισης των κατοίκων του νομού μας.

Ως Περιφερειακή Ενότητα Χίου εκφράζουμε στα στελέχη όλων των υγειονομικών δομών, την βαθιά ευγνωμοσύνη για τον επαγγελματισμό, το πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς και σας ευχαριστούμε για τον καθημερινό αγώνα που δίνεται κατά του κορωνοϊού. Με υπεύθυνη στάση και ωριμότητα ας τηρήσουμε πιστά τα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου

 

Παντελής Μπουγδάνος

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.