Μήπως πρέπει επιτέλους να επέμβουν οι Ανώτατες Δικαστικές Αρχές γιατί το σχοινί παρατράβηξε; Γράφει ο Λ. Πυκνής

Δεν ξέρω πλέον τι να πω και πως θα πρέπει να χαρακτηρίζω τις συμπεριφορές όλων αυτών των ξεροκέφαλων και ανεγκέφαλων πού θέλουν με το έτσι θέλω να προκαλούν και να δημιουργούν αναμπουμπούλα και επεισόδια στην Ελληνική κοινωνία!
Μήπως θέλουν να διαφημίσουν το μαγαζί τους;
Μήπως είναι Πολιτικοί εγκάθετοι από κόμματα της αντιπολίτευσης σπέρνοντας μίσος και διχόνοια στους πολίτες της χώρας μας;
Μήπως θέλουν με το έτσι θέλω να επιβάλλουν τα προσωπικά τους βιώματα και την φοβία στο τσίμπημα μιας πολύ ψιλής βελόνας πού ενώ κάνουν τους μάγκες και τους τσαμπουκάδες στην θέα και μόνο της βελόνας πέφτουν τέζα και τρέμουν από τον φόβο τους;
Μήπως θέλουν να επιβάλλουν δικές τους δοξασίες και φιλοσοφίες με αλλοπρόσαλλα θρησκευτικά και παραθρησκευτικά πιστεύω;
Μήπως θέλουν να δημιουργήσουν πολιτικό κόμμα όλων των αντιεμβολιαστών και των αναρχοαριστερόστροφων κουλτουριάρηδων και αντιεξουσιαστών που είναι πολλές φορές μπροστάρηδες στις πορείες τις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια;
Είναι πολλά τα ερωτήματα που περιμένουν απάντηση γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση όπως αυτό που συνέβη στους τριάντα γιατρούς πνευμονιολόγους στην ταβέρνα στο Καστράκι της Καλαμπάκας για την απλή ερώτηση γιατί δεν έγινε έλεγχος εάν είναι εμβολιασμένοι και τους προπηλάκισαν και τους έδιωξαν βιαίως από το μαγαζί τους οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας και μάλιστα του καθηγητή Θεόδωρου Βασιλακόπουλου του έσκισαν και το πουκάμισο.
Και όπως μάλιστα είπε σε συνεντεύξεις του σε τακτά διαστήματα δέχεται απειλές για τον ίδιο και την οικογένεια του!
Δηλαδή φθάσαμε στο σημείο οι ΉΡΩΕΣ της Υγείας να δέχονται μπούλινγκ και απειλές από υποκινούμενους και κατευθυνόμενους τραμπούκους ανεγκέφαλους και ξεροκέφαλους αντιεξουσιαστές της ακροαριστερόστροφης κομματικής κουλτούρας και νομενκλατούρας για να πλήξουν την Κυβέρνηση και να καρπωθούν δημοσκοπικά οφέλη!
Κούνια που τους κούναγε!
Και στέλνω ως απλός ενεργός πολίτης ένα μήνυμα σε όλους τους αρνητές και αντιεμβολιαστές…” μη σώσουν ποτέ τους να εμβολιαστούν…κακό της κεφαλής τους ” κι όποιον πάρει ο Χάροντας στον άλλο κόσμο χωρίς γυρισμό και να βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα!
Αλλά να σταματήσουν να ενοχλούν όλους τούς εμβολιασμένους και να δημιουργούν εμπόδια και αναμπουμπούλα στους δρόμους!
Γιαυτό ακριβώς θα παρακαλέσω τους Ανώτατους Δικαστές και Εισαγγελείς να επέμβουν και να σταματήσει αυτή η κατηφόρα και η διχόνοια στην Ελληνική κοινωνία.
Καλό Μήνα με Υγεία και Χαρά σε όλους τους Έλληνες απανταχού γης!
Χίος, 1η Νοεμβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.