Μεγάλη νίκη του Ατρομήτου Αγίου Γεωργίου Συκούση αφιερωμένη στον τραυματισμένο «Μπαμπίνο»

 

Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο στο ντέρμπι κορυφής που επικράτησε επί της Μικρασιατικής 0-2 στο Δημοτικό Στάδιο Χίου το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023.

Η μεγάλη αυτή νίκη αφιερώθηκε στον τραυματισμένο παίκτη του Ατρομήτου, Μπάμπη Σαλιόγλου, τον λεγόμενο από τους συμπαίκτες του «Μπαμπίνο», ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τον Ποσειδώνα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στην Καλλιμασιά.

Ο Ατρόμητος με την νίκη αυτή, και μόλις με την συμπλήρωση του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος, έχει πλέον διαφορά 5 βαθμών από την Μικρασιατική που κατέχει την δεύτερη θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος έχασε πέναλτι ενώ στην συνέχεια ο Δημήτρης Γκιάλης σημείωσε το πρώτο γκολ του αγώνα κάνοντας το 0-1 με μακρινό σουτ εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μουσταφά Σεκ  πέτυχε το 2ο γκολ κάνοντας το 0-2 για τον Ατρόμητο ο οποίος με αυτή την νίκη κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή χειμώνα.

Διαιτητές του αγώνα είχαν ορισθεί οι κ.κ. ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ Θ.,  ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ Ν.,  ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ Α. και παρατηρητής του αγώνα ο κος Νικολαΐδης Κωνσταντίνος.

Σύσσωμη η ομάδα του Αγίου Γεωργίου εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορα ξανά στα γήπεδα στο τραυματία Μπάμπη Σαλιόγλου.

Στο ανάλογο περσινό παιχνίδι το σκορ είχε διαμορφωθεί 0-5 υπέρ του Ατρομήτου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.