Μεγάλη νίκη του ΝΟΧ επί της ΑΕΚ το Σάββατο στο Ιωνικό Κολυμβητήριο

 

Για την 11η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΝΟΧ υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου το Σάββατο 10/12, στις 17:30

Ο αγώνας έληξε νικηφόρα για τον ΝΟΧ με σκορ 8-7.

Ωστόσο υπήρξαν παράπονα από την ΑΕΚ για την διαιτησία.

Διαφωτιστικό είναι το παρακάτω  άρθρο από το pisina.net

 

Παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Θλίψη προκάλεσαν στην οικογένεια της ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών της Χίου, τα σημερινά δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να διαμαρτύρεται για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Ιωνικό κολυμβητήριο ανάμεσα στον ΝΟΧ και την Ένωση και βρήκαν νικήτρια την ομάδα του νησιού με 8-7, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η τοποθέτηση της ΑΕΚ για απουσία εποπτών από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Τον λόγο, στην παρούσα ανάρτηση, παίρνει ο πρόεδρος της Χίου, ο Δημήτρης Σκαπινάκης ,ο οποίος υποστηρίζει στο pisina.net τα κάτωθι.

«Βρίσκομαι 12 ολόκληρα χρόνια στα διοικητικά του ομίλου και δε θυμάμαι ποτέ να έχουμε επόπτες στα παιχνίδια μας στην Χίο. Φυσικά και θέλουμε επόπτες, αλλά κανείς δε μας ορίζει Χιώτες επόπτες. Παίζουμε στα Χανιά με Χανιώτες επόπτες. Παίζουμε στο Βόλο με Βολιώτες επόπτες. Παίζουμε στη Θεσσαλονίκη με Θεσσαλονικιούς επόπτες. Παίζουμε στην Αθήνα με Αθηναίους επόπτες. Κανείς δε μιλάει. Γιατί να μην παίξουμε και στην Χίο με Χιώτες επόπτες; Εμείς πληρώνουμε κανονικά το παράβολο και περιμένουμε να μας ορίσουν επόπτες. Χωρίς επόπτες παίξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια όπου χάσαμε. Κανείς δεν είπε κουβέντα. Τώρα που κερδίσαμε, άρχισαν να φωνάζουν οι αντίπαλοι; Πρέπει να μάθουν να χάνουν».

Ο Χιώτης παράγοντας άρχισε και δεν σταματάει. Εκτιμά ότι δεν πρέπει να διαμαρτύρονται οι αντίπαλοι. Οι μόνοι που πρέπει να φωνάζουν είναι οι νησιώτες. Έχει στο μυαλό του πολλά περιστατικά από το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν, και τα καταθέτει στην ιστοσελίδα μας:

«Έχουμε βρεθεί – λέει – σε κολυμβητήριο όπου ο ντόπιος επόπτης έριχνε αμέσως την μπάλα στον τερματοφύλακα της ομάδας του όταν αυτή ήταν πίσω στο σκορ. Μετά από λίγο, όταν εμείς είχαμε περάσει μπροστά στο σκορ, οι μπάλες αντί να πάνε κατευθείαν στα χέρια του τερματοφύλακά μας, του έπεφταν μέσα από τα χέρια δυο δυο!!! Υποχρεώθηκε ο διαιτητής να του πει «ντροπή».

Έχουμε βρεθεί – συνεχίζει – σε κολυμβητήριο χωρίς να μας έχουν διαθέσει πάγκο για την ομάδα μας. Μας έφεραν τρεις καρέκλες. Πίσω μας ήταν οι αντίπαλοι φίλαθλοι που μας έφτυναν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Έχουμε βρεθεί σε κολυμβητήριο όπου δεν λειτουργούσε ο πίνακας.

Έχουμε βρεθεί σε κολυμβητήριο όπου υπήρχε μόνο μία διαδρομή για να στηρίζει το τέρμα όταν κάτω από αυτό κάθονταν ο γηπεδούχος τερματοφύλακας. Ξαφνικά, ως διά μαγείας, όταν κάθισε κάτω από το τέρμα ο δικός μας τερματοφύλακας βρέθηκε και δεύτερη διαδρομή, για να κρατήσει σε ισορροπία το τέρμα.

Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια με διαιτητές από την ίδια πόλη με τον αντίπαλο μας. Στην Χίο ποτέ δεν έχει σφυρίξει Χιώτης διαιτητής.

Κάποια στιγμή – καταλήγει ο Δημήτρης Σκαπινάκης – πρέπει να μάθουν να χάνουν οι μεγάλοι. Να μην επικαλούνται δικαιολογίες για την ήττα τους. Να μην ξεχνάμε επίσης ότι μόνο και μόνο από τις μετακινήσεις εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να καλύπτουμε 80.000€ παραπάνω για να μπορούμε να παίρνουμε μέρος στα πρωταθλήματα».

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.