Κακοκαιρία Gaia: Πανικός σε πτήση προς Μυτιλήνη – Εφιαλτικές στιγμές για επιβάτες

Έναν πραγματικό τρόμο στους αιθέρες έζησαν τη Κυριακή, επιβάτες γνωστής αεροπορικής εταιρείας, με πτήση από Θεσσαλονίκη προς Μυτιλήνη.

Τον χειρότερό τους εφιάλτη έζησαν επιβάτες γνωστής αεοπορικής εταιρείας με πτήση από Θεσσαλονίκη προς Μυτιλήνη, το μεσημέρι της Κυριακής, μιας και το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε ποτέ.

Η πτήση ξεκίνησε με μικρό αεροσκάφος, γεμάτο επιβάτες από Θεσσαλονίκη στις 2.20 και δεν είχε προβλήματα. Τα προβλήματα ξεκίνησαν, όταν το αεροπλάνο έφτασε πάνω από τη Μυτιλήνη. «Βλέπαμε μία μαυρίλα πάνω από τη Μυτιλήνη, αλλά δεν φανταζόμασταν τι θα επακολουθήσει» περιέγραψε χαρακτηριστικά τρομαγμένη επιβάτισσα στο «Νησί».

Ο κυβερνήτης επιχείρησε να προσγειώσει το αεροσκάφος δύο φορές στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, αλλά μάταια. Στο μεταξύ είχαν τρομάξει μικρά παιδιά και μωρά που επέβαιναν, ενώ κάποιοι επιβάτες έκαναν εμετό και ευχήθηκαν να μην είχαν ταξιδέψει καθόλου.

Δύο ώρες μετά, στις 4.30 το απόγευμα η πτήση επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, όπου τους προσφέρεται δείπνο και πρωινό.

Η πτήση από Θεσσαλονίκη για Αθήνα θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου στις 2.30 το μεσημέρι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.