ΜΕΓΑΛΩΝΩ… Γράφει η Αγγελική Αναστ. Τριπολίτη

 

Παλιά μου λέγανε, θα μεγαλώσεις και θα τα βλέπεις ΟΛΑ αλλιώς… Παλιά μου στέλνανε μηνύματα και ΔΕΝ απαντούσα… Τώρα μεγαλώνω και με ενδιαφέρει Τι γράφεις, Τα διαβάζω και απαντάω!!! Παλιά διασκέδαζα ΧΩΡΙΣ λόγο και αναλωνόμουνα… ΤΩΡΑ μεγαλώνω και έχω ΛΟΓΟ να διασκεδάζω!!!
Παλιά, το θεωρούσα ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να είμαι καλά… ΤΩΡΑ μεγαλώνω και ΠΡΟΣΕΧΩ, ΒΛΕΠΩ, ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ!!! Μεγαλώνω και ΣΑΣ ευχαριστώ που με διαβάζετε… (ΚΑΙ ΠΟΥ είστε ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ)… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΜΗ θυμώσεις ΠΟΤΕ, ΜΗΝ κλαις ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ πράγματα, ΜΗΝ πληγώνεσαι ΓΙΑ ΤΟΞΙΚΟΥΣ ανθρώπους και είσαι ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ/Η, γιατί η ΖΩΗ είναι ΣΥΝΤΟΜΗ και προσπάθησε να τη χαρείς ΟΣΟ μπορείς, ΟΣΟ έχεις ΑΚΟΜΑ καιρό και ΜΗΝ ξεχνάς, ότι και ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΑ πράγματα, μπορούν ΝΑ ΣΕ κάνουν ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ/Η!!! (γι’ αυτό ΜΑΚΡΙΑ, από ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ)!!!
ΜΗΝ κλαις, επειδή ΔΕΝ ΣΕ αγαπάει ΚΑΠΟΙΟΣ!!! Σκέψου ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ κλαίει, επειδή ΔΕΝ ΤΟΝ αγαπάς ΕΣΥ!!! ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΔΕΝ τους κάνει ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ… ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΑΖΟ, ΔΕΝ τους κάνει ΕΞΥΠΝΟΥΣ… ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ, ΔΕΝ τους κάνει ΔΥΝΑΤΟΥΣ… ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΧΗΜΟ, ΔΕΝ τους κάνει ΟΜΟΡΦΟΥΣ… ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΕΝΗ, ΔΕΝ τους κάνει ΕΥΓΕΝΕΙΣ…

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ, ασχολούνται ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ μωρέ;;; (ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ)!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ άνθρωποι ΣΤΗ ζωή ΜΑΣ, έρχονται ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ και έχουν ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ…
ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ αγάπησαν, ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ πλήγωσαν… ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ βοήθησαν, να ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΠΤΥΧΕΣ!!!
Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ μ ’αγάπησαν, ΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ πλήγωσαν, ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ σκοτώνει, ΣΕ κάνει ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ/Η και ΠΙΟ ΣΟΦΟ/Η… ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ είσαι ΙΔΙΟΣ/Α, ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ (άλλαξες)!!! [Γηράσκω ΑΕΙ διδασκομένη… (ΖΗΣΕ ΟΠΩΣ θέλεις, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ νοιάζει Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… Ο ΚΟΣΜΟΣ είναι ΠΟΛΥΣ, Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ, είναι ΛΙΓΗ…)]!!!

 

ΕΝΑ στυλό, ΕΝΑ χαρτί, ΜΙΑ κιθάρα, ΕΝΑ φιλί, ΜΙΑ διαδρομή, ΜΙΑ λαχτάρα, ΜΙΑ γιορτή, ΜΙΑ αφορμή, ΕΝΑ εντάξει και ΔΕΝ θέλει ΠΟΛΛΑ Ο άνθρωπος ΓΙΑ ΝΑ πετάξει…
ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΗΝ καρδιά ΣΟΥ διαρκούν, ΟΣΟ θες ΕΣΥ…
ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥΣ φτάνει ΟΣΟ ΒΑΘΙΑ το επιτρέπεις ΕΣΥ ΝΑ φτάσει…
Η πρόκληση, ΔΕΝ είναι ΠΩΣ ΘΑ καταφέρεις ΝΑ επιβιώσεις ΑΠΟ ΤΙΣ πληγές, ΑΛΛΑ ΕΣΥ, ΤΙ ΘΑ μάθεις ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!!!
Είναι και ΚΑΠΟΙΟΙ άνθρωποι… ΠΟΥ… ΟΣΟ είσαι Ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥΣ σ’ αγαπούν, απαιτώντας ακόμα και ΤΗΝ ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ χαιρετισμό ΣΟΥ!!! ΔΕΝ πρέπει ΝΑ ΜΑΣ αναγκάζουν ΝΑ κάνουμε ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ζόρι, ΔΕΝ είμαστε ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΤΕ σπουδάσαμε ΕΙΤΕ ΟΧΙ, έχουμε ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ είμεθα ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ Α κεφαλαίο, ΜΕ άποψη ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΚΑΙ: Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ αργεί ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ: Είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ, ΕΝΩ ΟΠΟΤΕ ΣΕ χρειάζονται είσαι ΚΟΝΤΑ (ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ έλθει Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ «ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ» (= ΑΙΣΘΗΣΗ που συμβαίνει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΙΑ), κάνουν ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ 1 : ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ… ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ανθρώπων, πάνε ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΜΑΣ)!!!

1 ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤHΣ «ΠΑΠΙΑΣ» = απαιτείται ΛΕΞΙΚΟΓΡΑΦΙΑ…

Συνεχίζω ΝΑ λυπάμαι ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ δίνω σε ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!! ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ βοηθήσει ΝΑ ΓΙΝΩ (ΚΙ ΕΓΩ) ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ;;; (ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΛΗΓΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ)…

«ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ… ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑ, ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ, καταρρέουν και ξεπροβάλουν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ…»

ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΙΟΝΗΣ

Η γυναίκα φτιάχτηκε ΑΠΟ ΤΑ πλευρά ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ πόδια ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ πατάει… ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΓΙΑ ΝΑ είναι ΑΝΩΤΕΡΗ…, ΑΠΟ ΤΑ πλευρά, ΓΙΑ ΝΑ είναι ΙΣΗ… ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΓΙΑ ΝΑ προστατεύεται… ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ αγαπάνε… (ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ είναι, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ και τότε είναι ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ’ΧΕΙΣ ψιθυρίσει ΣΤ’ΑΥΤΙ ΤΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)!!!
Και τότε συνειδητοποιείς, ότι 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ μπορούν να αγοραστούν ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ είναι:
1) Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ!!!
2) Η ΗΘΙΚΗ!!!
3) Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!
4) Η ΑΓΑΠΗ!!!, και

5) Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ μπορεί να ξεχάσει ΤΙ ΤΟΥ είπες και ΤΙ ΤΟΥ έκανες, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΠΩΣ ΤΟΝ έκανες ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ… ΓΙΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ είναι ΚΑΛΑ, ΟΛΟΙ λυσσάμε ΝΑ ΤΟΝ πεθάνουμε ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ, ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ, ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, θυμόμαστε, ΝΑ ΤΟΝ αγαπήσουμε, ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΚΑ, ΤΟΝ λυπόμαστε, ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ, ΤΟΝ καταντήσαμε ΕΤΣΙ… ΓΙ’ΑΥΤΟ ΝΑ ξέρετε, ΟΤΙ Η ΦΙΛΙΑ, είναι ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ… ΓΙ’ΑΥΤΟ, ΝΑ είστε ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ξέρετε ΕΠΙΣΗΣ, ότι το ΧΡΗΜΑ εξαθλιώνει ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ!!! (ΓΙ’ΑΥΤΟ ΝΑ προσέχετε, ΝΑ ΜΗΝ κάνετε και καταχρήσεις… ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ)!!!

Βρες ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ… ΑΥΤΟ είναι ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!!! Βρες ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ… ΑΥΤΟ είναι Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ… (ΑΠ’ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ, κάηκαν ΠΙΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΥΤΤΑΡΑ)!!! Βρες ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ… ΑΥΤΟ είναι ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΝΙΟΤΗΣ!!! Βρες ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ (ΔΕΝ κάνουμε KI ΑΛΛΗ δουλειά)… ΑΥΤΟ είναι ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ!!! Βρες ΧΡΟΝΟ ΝΑ είσαι ΦΙΛΙΚΟΣ… ΑΥΤΟΣ είναι Ο ΔΡΟΜΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

 

Βρες ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΑ… ΑΥΤΑ ΘΑ τραβήξουν ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ ΩΣ Τ’ΑΣΤΕΡΙΑ!!! Βρες ΧΡΟΝΟ Ν’ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ν ’αγαπιέσαι… ΑΥΤΟ είναι ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!!! Βρες ΧΡΟΝΟ ΝΑ κοιτάς ΟΛΟΓΥΡΑ ΣΟΥ… Είναι ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ!!! Βρες ΧΡΟΝΟ ΝΑ γελάς… ΑΥΤΟ είναι Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ… Βρες ΧΡΟΝΟ ΝΑ είσαι ΠΑΙΔΙ!!! ΓΙΑ ΝΑ νιώθεις ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ!!! ΒΡΕΣ ΧΡΟΝΟ…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ
(Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ)!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Α.Α.Τ.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.