Μεταξύ αστείου και σοβαρού! “Σκουλαμέντο ” !

https://diafaneia.eu/wp-content/uploads/2021/10/235949203_2055986077912868_2052309021539778639_n.jpg
Απόψε που είναι πάλι όλα βαριά κι ασήκωτα κι όλα συννεφιασμένα με τα τεράστια κρούσματα, διασωληνωμένους και νεκρούς της Πανδημίας του Κορωνοϊού είπα να δώσω λίγο χιούμορ στο κείμενο και όπως γράφω στον τίτλο “Μεταξύ αστείου και σοβαρού ” ( Σκουλαμέντο)…
Θα ξεκινήσω από τις επιστημονικές οδηγίες και εξαγγελίες για περιορισμούς και νέα μέτρα!
Ο καθηγητής κ Ηλίας Μόσιαλος είπε επί λέξη:
” Πρέπει να εφαρμοστούν ηπιότερα μέτρα ” ……
“Έσχατη λύση το Lockdown ” ή τα τοπικά είναι έσχατο μέσον και διευκρίνισε ότι “Οι δύσκολοι μήνες της Πανδημίας είναι μπροστά μας !
Ο κ Ηλίας Μόσιαλος καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας στην Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου διευκρίνισε ότι χρειάζεται αυστηροποίηση των μέτρων, ή αλλαγή της σύστασης των μέτρων όπως αυτό της αλλαγής του ωραρίου των υπαλλήλων ώστε να μην γίνεται μεγάλος συνωστισμός στα ΜΜΜ καθώς επίσης και τα άγρια νιάτα της τρίτης, τέταρτης και Πέμπτης ηλικίας να μειώσουν τις συναντήσεις και συναναστροφές και παντού να φορούν την μάσκα σαν τους μασκαράδες!
Επίσης είπε ότι είναι “Ελάχιστες οι πιθανότητες να νοσήσει κάποιος βαριά, κάνοντας την Τρίτη δόση του εμβολίου ” .. τα σημερινά δεδομένα:
Σύνολο νεκρών στην Ελλάδα 16.686 από την αρχή της Πανδημίας του Κορωνοϊού! Σήμερα 530 διασωληνωμένοι, 70 νεκροί και 413 νέες εισαγωγές στα φρακαρισμένα Νοσοκομεία!
Οι αντιεμβολιαστές ανεγκέφαλοι τον χαβά τους!
Και έρχομαι τώρα στο δια ταύτα όπως δείχνει η φωτογραφία πού λέει για την ΒΙΕΝΝΗ ότι:
“Οίκος ανοχής εμβολιάζει τους πελάτες με αντάλλαγμα μισή ώρα δωρεάν υπηρεσιών!”
Φυσικά με όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας για να μην γλιτώσουν από τον Κορωνοϊό και κολλήσουν….” Σκουλαμέντο “και τραβιούνται για την υπόλοιπη ζωή τους με αντιβίωση και λοιπά φάρμακα για να θεραπευτούν από οποιαδήποτε Αφροδίσια νοσήματα όπως το “Σκουλαμέντο” πού είναι κατά την διεθνή ναυτική ορολογία αυτό της “Βλεννόρροιας” ! Κατά τα feis news !
Όλα δείχνουν μεγάλη επιτυχία και μάλιστα τα άγρια νιάτα της τρίτης ηλικίας τρέχουν να εμβολιαστούν και να γευτούν και να απολαύσουν τις δωρεάν υπηρεσίες των θεραπενίδων!
Δεν ξέρω εάν πράγματι συμβαίνει αυτό το μέτρο στην Βιέννη…πάντως πιστεύω ότι εάν γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα ,”παρόμοιο δεν υπάρχει”θα προσελκύσει τα πεινασμένα γερόντια να απολαύσουν αυτά που έχουν ξεχάσει και ονειρεύονται στον ύπνο τους και θα εμβολιαστούν με μεγάλη προθυμία !
Επίσης θα τρελαθούνε στην δουλειά και θα βγάλουν τα σπασμένα του Longdawn των δύο χρόνων της Πανδημίας οι θεραπενίδες !
Στο τζάμπα όλοι τρέχουν για ένα μασάζ με όλα τα παρελκόμενα πού το συνοδεύουν!
Και φθάνουμε στην ” Σιγκαπούρη ” πού από τις οκτώ (? Δεκεμβρίου σταματά να καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας στους ανεμβολίαστους, “από επιλογή ” …δηλαδή έχουν ένα μήνα διορία για να εμβολιαστούν δωρεάν…μετά θα πληρώνουν απ την τσέπη τους ! Η Σιγκαπούρη είναι μία από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου και μια από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής του κόσμου!
Όπως γράφω ” Μεταξύ αστείου και σοβαρού ” με όλο το χιούμορ πού μπορεί να υπάρχει στο άρθρο μου ας το σκεφτούν σοβαρά οι Άρχοντες της πατρίδας μας και οι επιστήμονες..ίσως μπορεί να δοθεί ένα κίνητρο από τα δύο παραδείγματα που αναφέρω της ΒΙΕΝΝΗΣ και της ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ και προσέλθουν οικειοθελώς οι ανεγκέφαλοι ανεμβολίαστοι και εμβολιαστούν και βρούμε όλοι μαζί την Ελευθερία μας και την κανονικότατα της ζωής μας!
Καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης με Υγεία και Χαρά!
Χίος 14 Νοεμβρίου 2021 εορτή του Αγίου ΦΙΛΙΠΠΟΥ και εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες ΦΙΛΙΠΠΟ και ΦΙΛΙΑ και όλα τα υποκοριστικά και παράγωγα ονόματα!
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.