Με ανθρώπινα οστά γέμισαν οι δρόμοι της Λέσβου (Φώτο – Βίντεο)

Τοπικοί ιερείς προχωρούν σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας να ισχύσει και η αυτόφωρη διαδικασία, κάνοντας λόγο για βεβήλωση των νεκρών. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Μπροστά σε ένα αποκρουστικό και συνάμα ντροπιαστικό θέαμα βρέθηκαν σήμερα κάτοικοι του Πλωμαρίου, στην Λέσβο, αντικρίζοντας έξω από το χώρο του νεκροταφείου ανθρώπινα οστά πεταμένα μέσα στο δρόμο τα οποία ήταν ανακατεμένα με μπάζα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα LesvosPost.gr, o Δήμος Λέσβου έχει αναθέσει σε εργολάβο να προχωρήσει σε κάποιες εργασίες στο χώρο του νεκροταφείου.

Κατά την διάρκεια των εργασιών γκρεμίστηκε το χωνευτήρι όπου βρίσκονταν μέσα εδώ και χρόνια οστά, τα οποία μαζί με τα μπάζα μεταφέρθηκαν εκτός του κοιμητηρίου, μέσα στο δρόμο ώστε στην συνέχεια να πεταχτούν.

Τοπικοί ιερείς προχωρούν σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας να ισχύσει και η αυτόφωρη διαδικασία, κάνοντας λόγο για βεβήλωση των νεκρών και ασέβεια προς τους Πλωμαρίτες.

Προσοχή, σκληρές εικόνες!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.