Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της Tsakos Columbia Shipmanagement

Την Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018, ολοκληρώθηκε  το σεμινάριο της TsakosColumbia Shipmanagement, σε συνεργασία με το DNV GL REGISTER, στις εγκαταστάσεις του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» στη Χίο, με θέμα ShippingModern environmentalrequirements/changes”, ενώ πραγματοποιήθηκε και παρουσίαση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Ομίλου Τσάκου & Συνεργατών.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι κκ. Τίτος Κουκάκης, Chios Branch Manager της Tsakos Columbia Shipmanagement(T.C.M.), Αθανάσιος Μόσχος, CrewManager της Tsakos ColumbiaShipmanagement (T.C.M.),  Χαράλαμπος Κατσιπουλάκης, Financial Manager της Tsakos Columbia Shipmanagement (T.C.M.) και Γρηγόριος  Καζαντζής Technical Resource Manager του DNV.

Στους συμμετέχοντες που ξεπέρασαν τους 120 δόθηκε η δυνατότητα να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα συμμετοχής  στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ομίλου Τσάκου και Συνεργατών, αλλά και για τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό διεθνών κανόνων και κανονισμών που επιβάλλονται από τον ΙΜΟ στη ναυτιλιακή βιομηχανία και αφορούν περιβαλλοντολογικά ζητήματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.