Με μεγάλη επιτυχία έγιναν δύο Εθελοντικές Αιμοδοσίες από το  Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χίου “Σκυλίτσειο” την εβδομάδα  που μας πέρασε.

Την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, από  10:00 και μέχρι 13:30  πραγματοποιήθηκε Εθελοντική Αιμοδοσία στην Καλαμωτή, στο χώρο του Αγροτικού Ιατρείου, με την υποστήριξη του Κοινωνικού & Ψυχαγωγικού Συλλόγου Καλαμωτής “Αγία Κυριακή”, ενώ  την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου έγινε η 6η Αιμοδοσία Τράπεζας Αίματος Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Ελάτης στον χώρο της Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του το εκκλησιαστικό Συμβούλιου του  Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Ελάτας:
“Με την βοήθεια Του Τριαδικού μας Θεού, πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/12/2022) η έκτη αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Ενορίας μας. Αρκετοί ήταν οι αδελφοί μας που προσήλθαν στην διακονία αυτή, ώστε με την προσφορά των μονάδων αίματος να προσφέρουμε στους αδελφούς μας που το έχουν ανάγκη, όπως ο Θείος Λόγος ορίζει “ησθένησα και επισκέψασθε με”( Ματθ. Κε 31-46).
Ευχαριστούμε θερμά το Τμήμα Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου για την άψογη συνεργασία στην όλη αυτή προσπάθεια, καθώς και τον καθένα εθελοντή αιμοδότη που προσέφερε πέντε λεπτά από τον χρόνο του, χαρίζοντας ζωή!
Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.