Ο Γιώργος Ντόσκας ψηφίζει ως κορυφαίο παίκτη στο πόλο για το 2022 τον Σέρβο Φίλιπ Φιλίποβιτς

Στην πρώτη επιλογή ως κορυφαίος του 2022 ο Σέρβος, Φίλιπ Φιλίποβιτς που αγωνίζεται με το σκουφάκι του Ολυμπιακού από τον πρώην Ολυμπιονίκη με την εθνική ομάδα και νυν προπονητή του ΝΟ Χίου, Γιώργος Ντόσκας.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΝΟ Χίου ο καλύτερος νέος παίκτης είναι ο Νίκος Γκίλλας του Ολυμπιακού και κορυφαίος τερματοφύλακας ο Μάρκο Μπίγιατς που αγωνίζεται επίσης με το σκουφάκι των ερυθρολεύκων.
Πως γίνεται η διαδικασία της ψηφοφορίας των κορυφαίων για το 2022;

Τιμάμε τους κορυφαίους του 2022 για την παρουσία τους στην Α1 και στα Εθνικά συγκροτήματα. Θα τιμηθούν οι πέντε (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ) καλύτεροι παίκτες, οι πέντε καλύτεροι νέοι (παιδιά που το 2022 μετείχαν στην κατηγορία νέων ανδρών και νεότεροι) και οι πέντε κορυφαίοι τερματοφύλακες. Οι προπονητές ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ παίκτες της ΟΜΑΔΑΣ τους. Στην ψηφοφορία ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΗΣ Α1 ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Η ετυμηγορία του ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΟΣΚΑ έχει ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

1 Φίλιπ Φιλίποβιτς (Ολυμπιακός)

2 Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης (Φερεντσβάρος)

3 Άγγελος Βλαχόπουλος (Νόβι Βελιγραδίου)

4 Γιάννης Φουντούλης (Ολυμπιακός)

5 Κώστας Κάκαρης (Γιούγκ Ντουμπρόβνικ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΕΟΙ

1 Νίκος Γκίλλας (Ολυμπιακός)

2 Αριστείδης Χαλιβόπουλος (Βουλιαγμένη)

3 Ανδρέας Αλμύρας (Βουλιαγμένη)

 

4 Κώστας Μαθιόπουλος (Εθνικός)

5 Νίκος Καστρινάκης (Βουλιαγμένη)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

1 Μάρκο Μπίγιατς (Ολυμπιακός)

2 Φίλιππος Καραμπέτσος (ΑΕΚ)

3 Παναγιώτης Τζωρτζάτος (Βουλιαγμένη)

4 Κώστας Λιμαράκης (Πανιώνιος)

5 Ντριού Χόλαντ (Περιστέρι)

Έχει αναρτηθεί ήδη η ετυμηγορία του βοηθού Προπονητή της ΑΕΚ, Νίκου Βενετόπουλου, του Παναθηναϊκού, Νάσο Ηρειώτη, του προπονητή Περιστεριού, Κώστα Λούδη, του Πανιώνιου, Κώστα Δήμου, Φαλήρου, Αργύρη Θεοδαρώπουλου, του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, του ΝΟ Χανίων, Μάνθου Βουλγαράκη, του Εθνικού, Φάνη Κουντουδιού, του Υδραϊκού Νίκου Καραμάνη, του Προπονητή του Νηρέα Χαλανδρίου, Γιώργου Ιντζέ και του δίδυμου του ΝΟΒ, Βλάντο Βουγιάνοβιτς και Γιώργου Κατσαούνη.

Πηγή: Pisina.net

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.