Με νέα αεροσκάφη AIRBUS της σειράς A320 και Α321neo πετάει πλέον η Aegean Airlines στην Χίο (Βίντεο)

Το νέο Look της Aegean θαυμάσαμε πάνω από τους ουρανούς της Χίου που όπως αναφέρει η Εταιρεία “είναι εμπνευσμένο από τον ελληνικό ουρανό και τη θάλασσα, την κλασική και σύγχρονη αρχιτεκτονική και την κληρονομιά της χώρας μας, η νέα μας εταιρική ταυτότητα, το livery (εξωτερική εμφάνιση αεροσκάφους) και η καμπίνα επιβατών, σηματοδοτούν το ξεκίνημα μιας νέας εποχής ακόμα πιο δυναμικής για την AEGEAN και έρχονται να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ταξιδιωτική σας εμπειρία”.

Να σημειώσουμε ότι στις 2 Ιουλίου καταβλήθηκε η οικονομική ενίσχυση των 120 εκατομμυρίων Ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο για την ζημία που υπέστη η Εταιρεία από τον Covid 19.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια: ” Η «ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας μέσω της οποίας αντλήθηκαν συνολικά κεφάλαια ποσού 60 εκ. ευρώ και η οποία πιστοποιήθηκε με την από 14/6/2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, καταβλήθηκε την 2/7/2021 από το Ελληνικό Δημόσιο στην Εταιρεία η οικονομική ενίσχυση ποσού 120 εκ. Eυρώ για την αποκατάσταση της άμεσα συναρτώμενης με την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 ζημίας που υπέστη η Εταιρεία …… Δεδομένης της καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης από το Ελληνικό Δημόσιο στην Εταιρεία, θα υπογραφεί η σύμβαση των Τίτλων Κτήσης Μετοχών με την Ελληνική Δημοκρατία καθώς και θα εκδοθούν και παραδοθούν άνευ ανταλλάγματος στην Ελληνική Δημοκρατία οι Τίτλοι Κτήσης Μετοχών που προβλέπονται…” . 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.