Μηταράκης: Η κυβέρνηση της ΝΔ στήριξε τους εργαζομένους, μείωσε φόρους και αύξησε τα εισοδήματά τους 

Επίσκεψη στο εργοστάσιο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου πραγματοποίησε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και υποψήφιος βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης.
Ο κ. Μηταράκης μίλησε στους εργαζόμενους του εργοστασίου παρουσιάζοντας την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομίας. Όπως είπε, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτή που φάνηκε πιστή στις δεσμεύσεις της αυξάνοντας τα εισοδήματα των πολιτών και μειώνοντας φόρους στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους εργαζομένους.
Στη συνέχεια, ο κ. Μηταράκης επισκέφθηκε το σκάφος Π.Α.Θ./Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. 060 «Φούρνοι», όπου παρουσία και του Κεντρικού Λιμενάρχη Χίου, κ. Παντελεήμονα Βατούση ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για τη φύλαξη και την προστασία των θαλάσσιων συνόρων της χώρας μας, προσφέροντας εις ένδειξη ευγνωμοσύνης μια τιμητική πλακέτα στον κυβερνήτη και το πλήρωμα του σκάφους. Στη συνέχεια, ο κ. Μηταράκης τιμήθηκε με το θυρεό του σκάφους από τον κυβερνήτη, κ. Σπυρίδωνα Ζουλίνο. Όπως σημείωσε, μεταξύ άλλων, η ενίσχυση με τα νέα σκάφη που χρηματοδοτήθηκαν από τα Ευρωπαϊκά ταμεία Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Λίγο αργότερα, πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΙΚΑ, όπου συνομίλησε με τους υπαλλήλους. Όπως τόνισε, η τεχνολογική αναβάθμιση που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με την πλατφόρμα gov.gr όχι μόνο διευκόλυνε τις εργασιακές συνθήκες, αλλά επιτάχυνε και τις διαδικασίες εξυπηρέτησης των πολιτών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.