Μηταράκης: Η ΝΔ αυξάνει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, οι σοσιαλιστές, του κ. Σταύρου Μιχαηλίδη είναι αυτοί που αυξάνουν φόρους

Σε δήλωση-απάντηση στον υποψήφιο Βουλευτή Χίο με το ΠΑΣΟΚ, κ. Σταύρο Μιχαηλίδη, έδωσε ο τέως Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Υποψήφιος Βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης.

Όπως σημειώνει ο κ. Μηταράκης, ο κ. Μιχαηλίδης «προσπαθεί να ικανοποιήσει το νέο του ακροατήριο» διερωτώμενος τι έκανε η ΝΔ για τους μαστιχοπαραγωγούς, «απέναντι σε μία παράταξη που τον τίμησε τρεις φορές στο ψηφοδέλτιό της και στην οποία πριν από λίγες εβδομάδες παρακαλούσε να είναι πάλι υποψήφιος».

Ο κ. Μηταράκης τονίζει:
• «Πρώτον, μείωσε τον εισαγωγικό συντελεστή φόρου εισοδήματος από 22% στο 9% για τα πρώτα 10.000 ευρώ.
• Δεύτερον καθιέρωσε ειδική φορολογία μείον 30% στους μη κατ’ επάγγελμα αγρότες μέλη της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και μείον 50% στους κατ’ επάγγελμα αγρότες.
• Τρίτον, κατήργησε την ειδική εισφορά αλληλεγγύης για τους αγρότες.
• Τέταρτον, μείωσε την προκαταβολή φόρου από το 100% στο 55%»

Κλείνοντας δε ο κ. Μηταράκης αναφέρει πως: «οι σοσιαλιστές, του κ. Σταύρου Μιχαηλίδη είναι αυτοί που αυξάνουν τους φόρους».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Νότη Μηταράκη:
Ο Σταύρος Μιχαηλίδης μετά από μία μέρα στη Βουλή των Ελλήνων χαρακτηρίζεται από αμετροέπεια και μηδενισμό απέναντι σε μία παράταξη που τον τίμησε τρεις φορές στο ψηφοδέλτιό της και στην οποία πριν από λίγες εβδομάδες παρακαλούσε να είναι πάλι υποψήφιος. Προφανώς προσπαθεί να ικανοποιήσει το καινούργιο του ακροατήριο.

Τελευταίο παράδειγμα το θέμα της φορολόγησης των μαστιχοπαραγωγών, τι έκανε η Νέα Δημοκρατία.

Να σας πω συγκεκριμένα:

• Πρώτον, μείωσε τον εισαγωγικό συντελεστή φόρου εισοδήματος από 22% στο 9% για τα πρώτα 10.000 ευρώ.
• Δεύτερον καθιέρωσε ειδική φορολογία μείον 30% στους μη κατ’ επάγγελμα αγρότες μέλη της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και μείον 50% στους κατ’ επάγγελμα αγρότες.
• Τρίτον, κατήργησε την ειδική εισφορά αλληλεγγύης για τους αγρότες.
• Τέταρτον, μείωσε την προκαταβολή φόρου από το 100% στο 55%.

Και για όλους τους Χιώτες, μονιμοποίησε τον νησιωτικό ΦΠΑ, μείον 30% λοιπόν, στον ΦΠΑ.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη λαϊκή παράταξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η παράταξη που μειώνει φόρους, αυξάνει τις επενδύσεις, βελτιώνει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

Οι σοσιαλιστές, του κ. Σταύρου Μιχαηλίδη είναι αυτοί που αυξάνουν τους φόρους. Ο λαός ξέρει και ο λαός θα αποφασίσει. Στις 25 Ιουνίου, δίνει ξεκάθαρη εντολή για μία αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για μία αυτοδύναμη Ελλάδα.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.