Μουλάρια και Μουλάρες της Γερμανίας!

Το σκέφτηκα πολύ τί τίτλο έπρεπε να βάλω στο σημερινό μου κείμενο σχετικά με τίς φαντασμαγορικές εκδηλώσεις και εικόνες που είδαμε για τα διακόσια χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας που είχαν παγκόσμια απήχηση από τις ηγεσίες και όλους τους πολίτες της υφηλίου πλήν ορισμένων εξαιρέσεων που φανερά πλέον μας δείχνουν το μίσος, την κακία και την ζήλεια τους γιατί δεν μπόρεσαν να μας έχουν σκλάβους!
Και ενώ ο Σουλτάνος πού μόνιμα και καθημερινά με τις προκλήσεις του μας δείχνει τις βλέψεις του, εν τούτοις είχε την ευαισθησία να αποστείλει μήνυμα στην πρόεδρο της δημοκρατίας, παρ ότι η Εθνική Παλιγγενεσία αφορά την Τουρκία.
Αλλά η Ιταλία και η Γερμανία που τα βρήκαν μπαστούνια το 1940 και 1941 στα σύνορα με αποτέλεσμα οι πρώτοι να βρεθούν στην θάλασσα και τα Γερμανικά άρματα για τρείς μήνες με κουβέρτες τα καθήλωσαν οι Ήρωες Έλληνες στρατιώτες στα οχυρά του Ρούπελ στα βόρεια σύνορα μας και ήταν η μοναδική σθεναρή αντίσταση στην επέλαση της Ναζιστικής κατοχής!
Ανέκαθεν ιστορικά πάντοτε Γερμανοί και Τούρκοι πηγαίνουν παρέα χεράκι χεράκι και μας κτυπούν πισώπλατα!
Μας άρπαξαν περιουσίες χρυσό, κοσμήματα, μας χρωστούν το δάνειο δισεκατομμύρια και τις αποζημιώσεις για την καταστροφή και τις εκτελέσεις αθώων πολιτών την περίοδο της κατοχής που και η οικογένεια της συζύγου μου αειμνήστου Ιουλίας την πλήρωσε με την εκτέλεση δύο νέων παλικαριών θείων της 22 και 24 χρόνων του Χρυσόστομου και Βασίλη Καμίτση και τους έβαλαν μέσα σε τσουβάλια μαζί με πέτρες και τους φουντάρισαν στην θάλασσα!
Και συνεχώς τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρόνια προσπαθούσαν και ακόμη προσπαθούν να σφετεριστούν τά όσια και ιερά μας με την οικονομική καταπίεση και τελευταία με την προκλητική πολιτική συμπεριφορά με τεράστια εμπόδια στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για αυστηρότητα σε μέτρα εναντίον της Τουρκίας που έχει ξεπεράσει τα όρια του διεθνούς δικαίου.
Αλλά τι να περιμένεις από ένα κράτος με τεράστια βιομηχανία και τεχνολογία όταν και σήμερα ακόμη έχει στις ένοπλες δυνάμεις του (Μουλάρες) και Μουλάρια δηλαδή χρησιμοποιεί τα ζωντανά για τα βουνά και τα λαγκάδια χωρίς ίχνος ευαισθησίας για το φιλοζωικό πνεύμα;
Στον Ελληνικό στρατό το σώμα ΤΟΜ Τάγμα Ορεινών Μεταφορών, δηλαδή το ιππικό έχει καταργηθεί από το 1986 και έχει αντικατασταθεί από τα τεθωρακισμένα άρματα και μεταφοράς προσωπικού και μάχης!
Βέβαια τα μουλάρια είναι ερμαφρόδιτη μίξη μεταξύ γαϊδάρων και φοράδες ή γαϊδούρες και αλόγων αντίστοιχα για να μην έχουν ορμόνες και σεξουαλικές ανάγκες και να έχουν δύναμη και αντοχή στις κακουχίες!
Άραγε η πολιτική ηγεσία της ( φίλης) και συμμάχου χώρας,πόσο πολύ ερμαφρόδιτη είναι και η συμπεριφορά της δείχνει ότι δεν διαφέρει από τα μουλάρια και τις (Μουλάρες ) Γιατί δεν γνωρίζω τι γένους είναι αυτό το ζωντανό από την αναπαραγωγή αλόγου και γαϊδούρας ή γαϊδάρου και φοράδας, αρσενικό, θηλυκό ή ουδέτερο;
Αυτή η μεγάλη απορία με βασανίζει!
Καλημέρα Ελλάδα Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης!
Χίος 30 Μαρτίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.