Μουσικό Σχολείο Χίου: Σεμινάριο & Ρεσιτάλ Πιάνου με τον διακεκριμένο πιανίστα Λάμπη Βασιλειάδη

 

 

Με μεγάλη χαρά υποδέχεται το Μουσικό σχολείο Χίου τον διακεκριμένο πιανίστα και καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Λάμπη Βασιλειάδη.

Πρόκειται για έναν πιανίστα με πλούσια δισκογραφία και συνεχείς εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό του οποίου οι συναυλίες χαρακτηρίζονται από έντονα προσωπικό στυλ, αξιοθαύμαστη δεξιοτεχνία και ερμηνείες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου θα παραδώσει ανοιχτό σεμινάριο πιάνου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας το οποίο απευθύνεται στους μαθητές μας αλλά και σε όσους σπουδαστές πιάνου ενδιαφέρονται. Το ακριβές ωράριο θα διαμορφωθεί αναλόγως με τις συμμετοχές.

Επιπλέον, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου θα έχουμε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε σε ρεσιτάλ πιάνου με έργα του  Robert Schumann.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη δραματική “Σονάτα Νο.1” (op. 11), τις “Συμφωνικές Σπουδές” (op. 13) έργο που χαρακτηρίζεται τόσο από απαιτητική δεξιοτεχνία όσο και από τη σκοτεινή διάθεση που μεταφέρει και το “Καρναβάλι” (op. 9) που συνδυάζει τους εύθυμους χαρακτήρες της Comedia del Arte με την τρυφερή και αισιόδοξη πλευρά των νεανικών χρόνων του συνθέτη.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8:00 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ενεργά στο σεμινάριο της Παρασκευής να επικοινωνήσουν με την καθηγήτρια του Μουσικού Σχολείου κ. Εβίτα Μανιατοπούλου στο mapiaevi@gmail.com .

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.