Νέα έργα εξωραϊσμού έρχονται στο λιμάνι

Νέες διαγραμμίσεις ετοιμάζεται να κάνει το λιμενικό ταμείο και άλλες παρεμβάσεις για τον εξωραϊσμό του χώρου γύρω από το λιμεναρχείο ενόψει της πασχαλινής και θερινής περιόδου.

Συγκεκριμένα μετά από πρόταση της κεντρικής Λιμενάρχη κα Ειρήνης Αργύρη θα αποκατασταθεί και θα φωτιστεί ανάλογα η άγκυρα έξω από Λιμεναρχείο καθώς και θα απομακρυνθούν τα κοντέινερ που στεγάζονται εδώ και πολύ καιρό απέναντι από το κτίριο.

Ακόμη, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Λιμενικής Επιτροπής τη Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, αναμένεται πριν το Πάσχα να φτιαχτούν νέες διαγραμμίσεις για τις θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κ. Αντώνης Κέφης ανέφερε ότι οι ήδη υπάρχουσες διαγραμμίσεις δεν φαίνονται εξαιτίας της κακής ποιότητας της ασφάλτου.

Για αυτό το λόγο θα δρομολογηθεί αρχικά νέο έργο με την αντικατάσταση της παλιάς ασφάλτου με νέα από τον εργολάβο. Φυσικά όλα αυτά πριν το Πάσχα. Να σημειωθεί εδώ ότι ο εργολάβος δε έχει πληρωθεί ακόμη για τις παλιές διαγραμμίσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.