Η Χριστιάνα Καλογήρου γραφείο τύπου – φωτογράφος του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, προσπαθεί μάταια να ανεβάσει τα ποσοστά της υποψηφιότητας της Χριστιάνας Καλογήρου, κάνοντας δαπανηρές για τους Έλληνες φορολογούμενους περιοδείες και ομιλίες στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Έτσι μετά τη Μυτιλήνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Λήμνο, ακολουθούμενος φυσικά από την Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία προκειμένου να βοηθήσει τον Πρόεδρο του κόμματός της, εκτελούσε και χρέη φωτογράφου.

Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Lesvosnews.gr, η Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου έπαιρνε από τα παιδιά τα κινητά τους, προκειμένου να απαθανατήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μαθητές της Λήμνου στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου.

Μπροστά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πίσω η Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, που παρότρυνε παιδάκια να βγουν selfie με τον Πρόεδρο, παίρνοντας τα κινητά τους και βγάζοντας η ίδια φωτογραφίες.

Τι άλλο θα δούμε να κάνουν και οι δυο τους, προκειμένου να διασώσουν το ναυάγιο της υποψηφιότητας Καλογήρου;

Πηγή: lesvosnews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.