Νέα απογοήτευση της μαντάμ Καλογήρου

Η κυρία σήμερα θα έχει την προεκλογική ομιλία του συνδυασμού της “Εμείς για το Αιγαίο”.

Αρχικά σύμφωνα με έγκυρες πηγές είχε κλείσει για την προεκλογική αυτή εκδήλωση, κέντρο διασκέδασης του νησιού μας με τεράστιο χώρο, δυστυχώς όμως οι συνεργάτες της στη Χίο την απογοήτευσαν λέγοντάς της ότι λογικά δεν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τόσα άτομα για να γεμίσει όλο το κέντρο.

Τελευταία στιγμή λοιπόν, όλοι πανικόβλητοι αναζητούσαν ένα χώρο μικρότερο. Τελικά τον βρήκαν. Όμως, άτομα δεν πρόκειται να παραβρεθούν ούτε για να γεμίσουν έστω και αυτόν τον μικρότερο χώρο. Κάλεσαν μέχρι και την κα Κεφαλογιάννη, βουλευτής Α’ Αθηνών. Ίσως μέσω αυτής να παρακολουθήσουν την προεκλογική ομιλία άνθρωποι της ΝΔ, διότι είναι συμπαθέστατη.

Δεν γνωρίζει η κα Καλογήρου ότι αυτές οι παλιές πρακτικές δεν περνάνε πια, ούτε μπορούν να κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει την χαμένη πενταετία της θητείας της. Στασιμότητα έργων, κανένα νέο έργο, χαμένα κονδύλια, έλλειψη ενημέρωσης στον λαό της περιφέρειας, οι επιχειρηματίες δεν είχαν καμία ενημέρωση που κανονικά θα έπρεπε. Χειρίστηκε λάθος το προσφυγικό, βοηθώντας έτσι τον Τσίπρα, ενώ θα μπορούσε να τον εκμεταλλευτεί και το σημαντικότερο όλων η συμπεριφορά της προς τους συνεργάτες της αλλά και τους πολίτες, απαράδεκτη.

Έτσι λοιπόν όσα στελέχη και να στέλνει η Νέα Δημοκρατία, τον τελευταίο λόγο τον έχει η κάλπη. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι και το να παζαρεύουμε τη τύχη του τόπου για μια υπουργική θέση στηρίζοντας Καλογήρου, όπως κάνουν μερικοί, χωρίς να πιστεύουμε στις δυνατότητές της είναι έγκλημα για το τόπο μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.