Νέες προκλήσεις Ερντογάν: «Η στήριξη από ΗΠΑ και Ευρώπη δεν θα σας σώσει», παραλήρημα για όπλα στη Δυτική Θράκη

 

Προκλητικός για ακόμα μία φορά εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος καλεί την Ελλάδα να… «συνέλθει», λέγοντας πως η στήριξη από την Αμερική και την Ευρώπη «δεν θα σας σώσει».

Ο Ερντογάν μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του είπε ότι η Τουρκία δέχεται επιθέσεις από την Ελλάδα και «η στήριξη από την ΕΕ και τις ΗΠΑ δεν θα σας σώσει».

«Με την παρακμή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η Μεσόγειος παραδόθηκε στην κατοχή των ιμπεριαλιστών. Μας θλίβει το γεγονός ότι η Μεσόγειος «ακούγεται» μόνο για τις εντάσεις και τους θανάτους μεταναστών».

«Μπροστά στους θανάτους των μεταναστών στην Μεσόγειο η Δύση προτιμά να παίζει το παιχνίδι των τριών πιθήκων. Οι πόρτες είναι κλειστές στους πρόσφυγες στην Δύση και είναι ανοικτές στα καθάρματα του FETO και τους τρομοκράτες του PKK».

«Σχεδόν σε κάθε χώρα της Ευρώπης, ειδικά στο Λαύριο στην Ελλάδα, προστατεύονται οι δολοφόνοι που θα χύσουν το αίμα των πολιτών μας. Καθώς οι φωλιές του τρόμου στη Συρία και το Βόρειο Ιράκ πέφτουν, μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης δημιούργησαν ανοιχτά στρατόπεδα σε ορισμένες χώρες. Οι χώρες που μας μιλούν για το δικαίωμα να είμαστε γείτονες δεν πρέπει να κάνουν τα στραβά μάτια σε αυτούς τους εχθρούς της ανθρωπότητας και της δημοκρατίας», ανέφερε ο Ερντογάν.

Παράλληλα, επανήλθε στο θέμα της στρατιωτικοποίησης των νησιών της Ελλάδας: «Ξέρουμε καλά τις προθέσεις αυτών που μας προκαλούν. Τα όπλα που έχουν συγκεντρώσει στην Δυτική Θράκη και στα νησιά δεν σημαίνουν τίποτα για μας. Η ισχύς μας τα ξεπερνάει αυτά. Η Τουρκία δεν θα συμβιβαστεί αναφορικά με την άμυνά της. Η στήριξη από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα σας σώσει».

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.