Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Χίου αναλαμβάνει ο Ιωάννης Αραμπατζής

Με τις τοποθετήσεις-μετακινήσεις των Αστυνομικών Διευθυντών συνεχίστηκαν οι κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν εκδόσεως σχετικής απόφασης για τον ορισμό των θέσεων αυτών. Γενικός Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Αραμπατζής, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε αναλάβει την δεύτερη θέση της Διεύθυνσης, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Κεβόπουλο, ο οποίος αποστρατεύεται μετά από σχετική απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ  Αντιστράτηγου κ. Δημήτριου Μάλλιου.

Χάρη στην εμπειρία, τη πίστη και το ήθος του κατάφερε να οριστεί υπεύθυνος για τη θέση αυτή, και τον συγχαίρουμε για τα επιτεύγματα και την επιτυχία του. Ταυτόχρονα, η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου αποστέλλει επίσημο ανακοινωθέν συγχαρητήριων τόσο στον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μάλλιο Δημήτριο, όσο και στις νέες τοποθετήσεις – ανάληψης θέσεων του Υποστράτηγου κ. Σεβδυνίδη Μιχαήλ ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, όσο και στους ταξίαρχους κ. Μαϊστρέλλη Δημήτριο και Βαζούρα Ηλία που παραμένουν Διευθυντές στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Σάμου και Λέσβου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.