«Ναι» στη νέα δομή λένε «Μόρια» και «Παναγιούδα»

 

Εμμέσως, αν όχι αμέσως, «ναι» λένε στη νέα δομή, εφόσον είναι μακριά από κατοικημένη περιοχή ο πρόεδρος της Κοινότητας Μόριας, Γιάννης Μαστρογιάννης και ο πρόεδρος της κοινότητας Παναγιούδας, Βαγγέλης Βιόλατζης, απαντώντας σχετικά στην κάμερα του «Ν».

«Και προεκλογικά και μετεκλογικά ήμουν υπέρμαχος να κλείσουν όλες οι δομές και να δημιουργηθεί μία νέα πιο μικρή, μακριά από τον οικιστικό ιστό και να μην επηρεάζει κανέναν. Και εκείνοι να είναι σε καλές συνθήκες και η ζωή των κατοίκων της Λέσβου να μην ενοχλείται.

Νομίζω ότι η θέση για τη νέα δομή είναι σωστή, και την υπερασπίζομαι, αναλόγως τι λέει και το υπουργείο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαστρογιάννης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Παναγιούδας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτό που φωνάζουμε κι εμείς εδώ και χρόνια. Μακριά από κατοικημένες περιοχές, για να μπορέσουμε κι εμείς να αλλάξουμε τη ζωή μας και να δούμε αυτά που πρέπει να δούμε. Να είναι σωστή δομή, όπως τη λένε, και για τους μετανάστες και για εμάς… να είναι μακριά και να μην ξέρουμε ότι υπάρχει».

Πηγή: stonisi.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.