Νότης Μηταράκης: Στη (ΔΕΕΠ) και στο Συνέδριο του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου

 

 

Στη ΔΕΕΠ Χίου και στο Συνέδριο του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου, παρευρέθηκε σήμερα 02 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μηταράκης, αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό του facebook για τις εκδηλώσεις με θέμα “Η ΧΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821”, που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου στα πλαίσια των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ’21.:

“Οι Χίοι, όχι μόνο δεν «εξαφανίστηκαν» από το μονοπάτι της ιστορίας μετά τη Σφαγή, αλλά κατάφεραν να διατηρήσουν ζωντανή την ταυτότητα τους, τη σύνδεση τους με το νησί και να οδηγήσουν εν τέλει στην ενσωμάτωση του στο ελληνικό κράτος το 1912.
Έχοντας παράλληλα καταφέρει οι ίδιοι να προκόψουν και να οδηγήσουν σε κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη τις όποιες νέες τους πατρίδες.
Κατάφεραν να επιβιώσουν, εξαγόρασαν ή απελευθέρωσαν από τη σκλαβιά τους αδερφούς τους, έχτισαν κοινωνικοοικονομικά τις δεύτερες πατρίδες τους, πρόκοψαν και έγιναν διακεκριμένα μέλη του κοινωνικού συνόλου όπου και αν βρέθηκαν, και εν τέλει απελευθέρωσαν και ξαναέχτισαν το νησί μας. “

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

 

 

Όσον αφορά την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Χίου, αναφέρει ότι παρευρέθηκε σε μία γιορτινή και ενωτική πρώτη συνάντηση των υποψηφίων, όπου είχε τη χαρά να συναντήσει -μετά από καιρό- παλιά και νέα στελέχη της παράταξης της Ν.Δ.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

 

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.