Ν. Μηταράκης: Παρουσίασε στο Λονδίνο την τουρκική προκλητικότητα στον Βρετανό ομόλογό του, Tom Pursglove

 

Στο Λονδίνο μετέβη ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης όπου συναντήθηκε με τον Βρετανό ομόλογό του,  Tom Pursglove προκειμένου να συζητήσουν για τις κοινές ευρωπαϊκές προκλήσεις στο μεταναστευτικό.

Ειδικότερα, κατά τη συνάντησή τους, ο κ. Μηταράκης παρουσίασε την τουρκική προκλητικότητα, καθώς και τα τελευταία περιστατικά που έλαβαν χώρα στα εθνικά σύνορα ως απότοκο αυτής. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι συντονισμένες δράσεις που πρόκειται να ληφθούν από κοινού σε διεθνή fora, ούτως ώστε να υπάρξει μία συνολική αντιμετώπιση ως προς τη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Βρετανική πρωτεύουσα, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, θα παρευρεθεί σήμερα το βράδυ στο 6ο London Gala, που θα λάβει χώρα με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων από την ίδρυση του The Hellenic Initiative (THI).

Στον εορτασμό θα παρευρεθούν επίσης σημαντικά στελέχη του The Hellenic Initiative, ο κ. Κωνσταντίνος Λογοθέτης (THI London Board Member),  ο κ. Νίκος Σταθόπουλος (THI Board Member) και η Πριγκίπισσα Τατιάνα (THI International Ambassador).

Τέλος, ο κύκλος των επισκέψεων και συναντήσεων του κ. Μηταράκη, θα κλείσει αύριο, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Νικήτα.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.