Ν. Μηταράκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική του “πληκτρολογίου” δεν είναι εποικοδομητική, ούτε για τους ίδιους, ούτε για τον τόπο

 

Δήλωση – Απάντηση Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη στην κοινή ανακοίνωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μιχαηλίδη, και της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Χίου

 

“Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε σχεδόν διπλάσιους στη ΒΙΑΛ από όσους είναι σήμερα.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να ξεχνάνε ότι η μεταναστευτική κρίση των νησιών δημιουργήθηκε επί των ημερών τους. Όπως δημιουργήθηκε η ΒΙΑΛ, η Σούδα, τα Ταμπάκικα. Και θα είχε γίνει και το αεροδρόμιο των Ολύμπων Δομή αν δεν είχαμε παρέμβει με γόνιμη εναλλακτική λύση. Και βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε σχεδόν διπλάσιους στη ΒΙΑΛ από όσους είναι σήμερα.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έπραξε αυτά που δεσμεύτηκε, δηλαδή μείωσε ουσιαστικά τις ροές και προχώρησε σε μαζική αποσυμφόρηση.

Καλώ τον κ. Μιχαηλίδη αν θέλει να συζητήσει το μεταναστευτικό στη Χίο να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή. Προ εβδομάδων έκανα την ίδια πρόσκληση στον κ. Μπουρνούς, να συζητήσουμε για την Λέσβο και αναμένω.

Πρέπει να καταλάβουν, επιτέλους, ότι η πολιτική του “πληκτρολογίου” δεν είναι εποικοδομητική ούτε για τους ίδιους ούτε για τον τόπο”.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.